ΑΑΔΕ: Σφράγισε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι για δέκα ημέρες για νοθευμένα καύσιμα [Video]

Η σφράγιση έγινε σε ζωντανή σύνδεση σε συντονισμό με την Αίθουσα Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ
ΑΑΔΕ: Σφράγισε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι για δέκα ημέρες για νοθευμένα καύσιμα [Video]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

15/9/2023

Μετά από έλεγχο σε εγκαταστάσεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δήμο Χαϊδαρίου, οι αρμόδιοι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, προχώρησαν στο σφράγισμα του πρατηρίου για δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου το οποίο λειτουργούσε στον Δήμο Χαϊδαρίου διενεργήθηκε από τους ελεγκτές της Αρχής με τη συνδρομή και της Οικονομικής Αστυνομίας, σε ζωντανή σύνδεση και συντονισμό με την Αίθουσα Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ. Από την ποιοτική εξέταση των δειγμάτων των καυσίμων που διενεργήθηκε από το Χημείο του Κράτους, διαπιστώθηκε πως το εν λόγω πρατήριο πωλούσε στους καταναλωτές νοθευμένα καύσιμα.

Επισημαίνεται ότι η σφράγιση διενεργήθηκε κανονικά, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρατήριο την συγκεκριμένη ημέρα του ελέγχου λειτουργούσε με νέα διεύθυνση και με διαφορετικό ΑΦΜ. Η έρευνα για το συγκεκριμένο πρατήριο επεκτάθηκε και για τυχόν άλλες τελωνειακές παραβάσεις.

 

Ετικέτες

Με κάθε αγορά Yamaha Tenere 700, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων Tenere
Με κάθε αγορά μιας Yamaha Tenere, δώρο αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων του ονόματος Tenere στα μοντέλα Off-Road περιπέτειας της Yamaha, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει ως δώρο με κάθε αγορά Tenere 700, αξεσουάρ αξίας 540 ευρώ!

Η προσφορά αφορά σε γνήσια Αξεσουάρ Yamaha αξίας 540 ευρώ, με την αγορά κάθε νέου μοντέλου Tenere, ανεξαρτήτως έκδοσης, ενώ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων -εξαιρούνται προϊόντα Akrapovic και Öhlins.

Περισσότερες πληροφορίες για την εορταστική προσφορά θα βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες