Αναβάτης enduro στη Θήβα εντόπισε ανθρώπινο σκελετό

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του νεκρού από την αστυνομία
Αναβάτης enduro βρήκε σκελετό στη Θήβα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/10/2023

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό site Lamia Report, αναβάτης που έκανε enduro το πρωί της Κυριακής 1/10 στο δάσος του Μοσχοποδίου στη Θήβα, βρήκε ανθρώπινο σκελετό σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο της περιοχής.

Ο αναβάτης εντόπισε το μακάβριο εύρημα μέσα σε ρέμα με πυκνή βλάστηση, ενώ μετά το πρώτο σοκ ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για την ταυτοποίηση του νεκρού. Αναμένεται να γίνει εξειδικευμένη ανθρωπολογική εξέταση στα οστά, ενώ η Ασφάλεια εξετάζει λίστα με ανθρώπους που αγνοούνται, και ειδικά όσους είχαν σχέση με την περιοχή.

Ετικέτες

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Το συγκεκριμένο όφελος ισχύει για προπαραγγελίες μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023
1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Η Kove ανακοίνωσε πως άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της Adventure μοτοσυκλέτα της KOVE 800X Pro την οποία είδαμε πρόσφατα στην EICMA, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν με όφελος 600 ευρώ.

Η KOVE 800X Pro χρησιμοποιεί τον τετράχρονο, υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με 2ΕΕΚ και 4 βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο των 799 κυβικών με την απόδοση να φτάνει τους 96,5 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 8,15 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 7.500 στροφές. Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, με ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, έχουν διαδρομή 240 χλστ. με το συνολικό βάρος να αγγίζει τα 190 κιλά χωρίς υγρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 600 ευρώ.

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Η τιμή της Kove 800X PRO ανακοινώθηκε στα 8.395 ευρώ, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023 θα αποκτήσουν το εν λόγω μοντέλο στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Ετικέτες