Αναβάτης enduro στη Θήβα εντόπισε ανθρώπινο σκελετό

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του νεκρού από την αστυνομία
Αναβάτης enduro βρήκε σκελετό στη Θήβα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/10/2023

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό site Lamia Report, αναβάτης που έκανε enduro το πρωί της Κυριακής 1/10 στο δάσος του Μοσχοποδίου στη Θήβα, βρήκε ανθρώπινο σκελετό σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο της περιοχής.

Ο αναβάτης εντόπισε το μακάβριο εύρημα μέσα σε ρέμα με πυκνή βλάστηση, ενώ μετά το πρώτο σοκ ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα για την ταυτοποίηση του νεκρού. Αναμένεται να γίνει εξειδικευμένη ανθρωπολογική εξέταση στα οστά, ενώ η Ασφάλεια εξετάζει λίστα με ανθρώπους που αγνοούνται, και ειδικά όσους είχαν σχέση με την περιοχή.

Ετικέτες

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες