Ανάκληση βάσης τσάντας CE-02 από την BMW Motorrad

Οι βίδες είναι πολύ κοντές, και τσάντα και βάση μπορεί να πέσουν στον δρόμο
Ανάκληση βάσης τσάντας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/9/2024

Η BMW Motorrad πραγματοποιεί ανάκληση για την εργοστασιακή βάση της τσάντας του ηλεκτρικού CE-02, καθώς κάποιες βίδες στήριξης είναι πολύ κοντές, και υπάρχει πιθανότητα η βάση με την τσάντα να πέσουν στον δρόμο.

Όπως αναφέρεται στο Ευρωπαϊκό σύστημα Ανακλήσεων RAPEX,  “Το κιτ στήριξης της πλαϊνής βάσης για τσάντα μεταφοράς έχει βίδες οι οποίες είναι υπερβολικά κοντές. Η βάση μπορεί έτσι να αποκολληθεί από το υποπλαίσιο και να πέσει στον δρόμο, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος για άλλους χρήστες του δρόμου”.

Το προϊόν της BMW Motorrad δεν πληροί τα στάνταρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ανακαλείται

Η ανάκληση αφορά τις βάσεις που έχουν παραχθεί μεταξύ 10/9/23 και 28/5/24, ενώ ο αριθμός της είναι ο 0000770500

Ετικέτες

Αναβάτης μοτοσυκλέτας προσπάθησε να διαφύγει από μπλόκο στην Αττική Οδό και αυτό δεν πήγε ιδιαίτερα καλά [VIDEO]

Ο αναβάτης δεν είχε δίπλωμα καθώς του είχε αφαιρεθεί για προηγούμενη παράβαση
cover
Από το

motomag

11/12/2025

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν αναβάτη μοτοσυκλέτας να προσπαθεί να ξεφύγει από μπλόκο της τροχαίας, αλλά να μην τα καταφέρνει και να χρεώνεται και με παράσυρση αστυνομικού.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσε η τροχαία στα οχήματα που κινούνταν στην Αττική Οδό, κάνοντας ανάσχεση της κυκλοφορίας σε όλες τις λωρίδες.

Όπως φαίνεται στο video ενώ όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες σταματούν, μαζί και ο συγκεκριμένος αναβάτης, οι αστυνομικοί τον επιλέγουν και του ζητούν να κάνει στην άκρη. Εκείνη την ώρα φαίνεται να υπάρχει διένεξη μεταξύ τους και ανοίγοντας το γκάζι καταλήγει στο κράσπεδο σημειώνοντας πτώση. Αν και από άλλη οπτική γωνία θα μπορούσε ίσως να ισχυριστεί κανείς πως ήταν λάθος χειρισμός, στην πράξη αποκαλύφθηκε πως προσπάθησε να διαφύγει καθώς στερούνταν ήδη διπλώματος, μας και του είχε αφαιρεθεί για προηγούμενη παράβαση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, τα μπλόκα στην Αττική Οδό με τον τρόπο αυτό, στοχεύουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τις μοτοσυκλέτες που κινούνται χωρίς πινακίδες ή έχοντας περάσει τα διόδια χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο.