Ανάκληση BMW Motorrad για τις πλαϊνές βαλίτσες Vario του R 1300 GS

Μετά την κεντρική σειρά έχουν οι δύο πλαϊνές, εξαιτίας του ίδιου ζητήματος
motomagBMW Motorrad – Ανάκληση για τις πλαϊνές βαλίτσες Vario για το R 1300 GS
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

24/5/2024

Το σύστημα RAPEX της Ε.Ε., προχωρά σε ανάκληση που αφορά τις πλαϊνές βαλίτσες Vario, οι οποίες ανήκουν στον κατάλογο των εξτρά αξεσουάρ του R 1300 GS, καθώς σύμφωνα με την υπ’ αρ. A12/01221/24 υπάρχει πιθανότητα να φύγουν από την θέση τους κατά την οδήγηση.

Στα τέλη Απριλίου σας είχαμε ενημερώσει για την ανάκληση που αφορούσε την κεντρική βαλίτσα Vario της BMW R 1300 GS. Τώρα ήρθε η σειρά των πλαϊνών βαλιτσών με την ίδια επωνυμία, καθώς όπως συμβαίνει και με το top-case μπορεί να μην κλειδώσουν σωστά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ως αποτέλεσμα, ενέχει ο κίνδυνος να φύγουν από την θέση τους και να πέσουν στον δρόμο κατά την διάρκεια της οδήγησης.

BMW Motorrad – Ανάκληση για τις πλαϊνές βαλίτσες Vario για το R 1300 GS

Λόγω του γεγονότος ότι αυξάνει τις πιθανότητες πρόκλησης κάποιου τραυματισμού, το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της Ε.Ε., όσον αφορά την έγκριση τύπου για κυκλοφορία στους δρόμους. Από την ανάκληση επηρεάζονται όσες πλαϊνές βαλίτσες έχουν κατασκευαστεί τις χρονιές 2023 και 2024.

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.