Ανάκληση Harley-Davidson CVO Street Glide

Για αστάθεια σε μεγάλες ταχύτητες σε οδόστρωμα με ανωμαλίες
Ανάκληση Harley CVO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

Μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος RAPEX ανακοινώνεται ανάκληση για Harley Davidson CVO Street Glide του 2023, καθώς υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί αστάθεια μετά τα 160 χλμ/ώρα.

Η ανάκληση αφορά σε μοντέλα με ημερομηνία κατασκευής μεταξύ 10.05.2023 – 06.10.2023, με εσωτερικό εταιρικό κωδικό ανάκλησης 0185.

Ως λόγος για την ανάκληση αναφέρεται πως “λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους (σσ. το οποίο δεν διευκρινίζεται) η μοτοσυκλέτα αντιδρά πολύ πιο έντονα από το αναμενόμενο σε κακό οδόστρωμα, σε ταχύτητες άνω των 160 χλμ/ώρα. Υπάρχει έτσι αυξημένος κίνδυνος για πτώση και τραυματισμό

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.