Ανάκληση Honda CB650R - CBR650R 2024 στις Η.Π.Α. - Ξεβιδώνει ο λεβιές ταχυτήτων

Αφορά 507 μοτοσυκλέτες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - Αναμένουμε να δούμε αν η ανάκληση περιλάβει και Ευρώπη
Ανάκληση Honda CB650R-CBR650R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/3/2025

Ο NHTSA στις Η.Π.Α. ανακοινώνει ανάκληση των Honda CB650R & CBR650R του 2024, καθώς σε κάποιες μοτοσυκλέτες ο λεβιές ταχυτήτων θα μπορούσε να ξεβιδωθεί και να πέσει στον δρόμο.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα, κι έτσι NHTSA και Honda ανακολούν 507 CB605R & CBR650R κατασκευής 2024, για αντικατάσταση του λεβιέ ταχυτήτων.

Ο αριθμός ανάκλησης του NHTSA είναι ο 25V107000, ενώ αναμένουμε να δούμε αν η συγκεκριμένη ανάκληση επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Ετικέτες

Honda Test Ride Event 2026: Με όλη την γκάμα της στην πίστα των Μεγάρων

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου - Και μοτοσυκλέτες με E-Clutch και DCT
Honda Test Ride Event 2026 στην πίστα των Μεγάρων
Από το

motomag

9/10/2026

Η Honda δίνει ραντεβού με όλου τους φίλους της μοτοσυκλέτας στην πίστα των Μεγάρων, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, όπου θα μπορέσουν να οδηγήσουν όλη την γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, η Honda μεταφέρει την εμπειρία της μοτοσυκλέτας στην πίστα των Μεγάρων και προσκαλεί όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας να πάρουν μέρος σε ένα διήμερο γεμάτο οδήγηση, δράση και Honda.

H πίστα των Μεγάρων θα γεμίσει με τις μοτοσυκλέτες της Honda, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της γκάμας, στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας και να ανακαλύψουν στην πράξη ποιο είναι εκείνο το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που ταιριάζει καλύτερα στα θέλω και τις ανάγκες τους.

Το event της ιαπωνικής εταιρείας αποτελεί παράλληλα μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωρίσει το κοινό από πρώτο χέρι το σύστημα E-Clutch που αυτοματοποιεί τη λειτουργία του συμπλέκτη και τοποθετείται σε ολοένα και περισσότερα μοντέλα των Ιαπώνων. Παρόντα θα είναι επίσης και μοντέλα της εταιρείας με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη E-Clutch

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί ως μια γιορτή της μοτοσυκλέτας και της οδήγησης, με πρωταγωνιστές τις μοτοσυκλέτες και την τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Honda.

Για τη συμμετοχή τους στο event της Honda οι συμμετέχοντας θα πρέπει να έχουν μαζί τους και να φορούν κατά τη διάρκεια των test ride κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας με προστατευτικά, γάντια μοτοσυκλέτας με προστατευτικά και μπότες ή μποτάκια μοτοσυκλέτας. Στη σχετική ανακοίνωση η Honda αναφέρει ρητά ότι δεν θα επιτραπεί test ride σε αναβάτε που φορούν αθλητικά παπούτσια.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.