Ανάκληση Moto Guzzi V85 TT

Για πιθανό απροειδοποίητο σβήσιμο κινητήρα
Moto Guzzi V85 TT ανάκληση
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/3/2023

Μέσω του συστήματος RAPEX της Ε.Ε. ανακοινώνεται ανάκληση του Moto Guzzi V85 TT για πιθανό απροειδοποίητο σβήσιμο κινητήρα κατά την οδήγηση.

Ο κινητήρας θα μπορούσε να σταματήσει ξαφνικά να δουλεύει, οδηγώντας σε μπλοκάρισμα του πίσω τροχού, και σε πιθανή απώλεια ελέγχου από τον αναβάτη που δύναται να οδηγήσει σε τροχαίο ατύχημα. Ο αριθμός ανάκλησης είναι PG2ZZQ2103, ενώ για την ώρα δεν ανακοινώνονται λεπτομέρειες για την αιτία που οδηγεί στο σβήσιμο του κινητήρα.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη ανάκληση, η ελληνική αντιπροσωπεία μας ενημερώνει πως αφορούσε μικρό αριθμό μοτοσυκλετών, ενώ κανένα εμπλεκόμενο σε αυτήν V85 TT δεν έχει εισαχθεί στην Ελλάδα. 

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των πελατών της εταιρείας, στην ιστοσελίδα Moto Guzzi υπάρχει ειδική ενότητα, όπου ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αυτόνομα αν το όχημά του συμμετέχει ή όχι σε μια καμπάνια ανάκλησης.
 

Ετικέτες

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.