Andeli - Βήμα μπροστά στο Leasing με μοντέλα Honda του 2025

Κορυφαία και δοκιμασμένη επιλογή για επαγγελματίες, επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες
Honda 2025 στην Andeli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/3/2025

Κάτω από το τρίπτυχο Εξειδίκευση, Εμπειρία, Ευελιξία, η Andeli συνεχίζει να καινοτομεί στο χώρο του Leasing μοτοσυκλετών και scooter, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο να διαλέξει μέσα από όλα τα μοντέλα 2025 της Honda.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Andeli.

"Η εταιρεία Andeli εξακολουθεί να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες χρονομίσθωσης μοτοσυκλετών και scooter κάθε κυβισμού, καλύπτοντας όλες τις εταιρικές και ιδιωτικές ανάγκες. Αυτή τη φορά φροντίζει να εμπλουτίσει τον διατιθέμενο στόλο της, δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει κυριολεκτικά όποιο μοντέλο 2025 από τη γκάμα της Honda επιθυμεί.

Τα μηχανοκίνητα δίκυκλα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι οποιουδήποτε άλλου μέσου μετακίνησης, ειδικά του αυτοκινήτου. Καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο, βρίσκουν πολύ πιο εύκολα χώρο για στάθμευση, απαιτούν ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης και συνολικά μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, μειώνοντας σημαντικά και το άγχος του οδηγού για το αν θα φτάσει έγκαιρα στον προρισμό του. Και από τη στιγμή που, πρώτη διδάξασα στην Ελλάδα, η εταιρεία Andeli δραστηριοποιείται στον τομέα της μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing), φαντάζουν σαν η ιδανική λύση για την καθημερινή μας μετακίνηση, είτε αυτή γίνεται για τη δουλειά, είτε για την αναψυχή μας.   

H χρονομίσθωση είναι η απολύτως κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες, επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν τις μοτοσυκλέτες τους χωρίς να δεσμεύσουν πολύτιμο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθούν με υποχρεώσεις δανεισμού. Στην Andeli μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα χρονομίσθωσης που απευθύνονται σε εσάς και να εκμεταλλευτείτε άμεσα όλα τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: 

-         Απόκτηση μοτοσυκλέτας ή Scooter Honda 2025 της αρεσκείας σας

-         Οδηγείτε πάντα τα πιο τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της αγοράς

-         Επιλέγετε εσείς τον εξοπλισμό που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες: βαλίτσες, κάγκελα, φάρους ασφαλείας, συναγερμό, ειδικούς χρωματισμούς κ.α.

-         Δωρεάν συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία ανά την Ελλάδα

-         Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της Honda

-         Απαλλαγή κόστους διαχείρισης της μοτοσυκλέτας

-         Εξοικονόμηση χρόνου, χώρου και χρήματος

-         Απαλλαγή από την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

-         5 χρόνια εγγύηση

-         24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης

-         24ωρη κάλυψη Οδικής Βοήθειας

-         Ευελιξία σε αναπροσαρμογή προγράμματος

-         Δωρεάν αλλαγή ελαστικών κάθε 15.000χλμ ή δύο χρόνια (όποιο έρθει πρώτο)

-         Όχημα αντικατάστασης

-         Δωρεάν κράνος οδηγού

-         Πλήρες πακέτο ασφάλισης το οποίο περιλαμβάνει υποχρεωτική αστική ευθύνη, ασφάλεια ολικής κλοπής, επιλογή μικτής ασφάλισης, νομική προστασία και επέκταση εγγύησης για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης

Αναλυτικές πληροφορίες για το Leasing της Andeli μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο λινκ ΕΔΩ. 

Αν επιζητείτε κάποιο πρόγραμμα βασισμένο σε όρους και συνθήκες που ΕΣΕΙΣ θα επιλέξετε, τότε μπορείτε κάλλιστα να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση ΕΔΩ.

Γιατί να επιλέξω την Andeli;

Στο εύλογο αυτό ερώτημα, η απάντηση καλύπτεται μέσα από τρεις λέξεις:

  • Εξειδίκευση
  • Εμπειρία
  • Ευελιξία

Who is who

Η Andeli είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία, η πρώτη στον χώρο που δραστηριοποιήθηκε στο Leasing μοτοσυκλετών και scooter. Kαλύπτει τις ανάγκες μεμονωμένων μοτοσυκλετιστών αλλά και ομάδων από αναβάτες που θέλουν να χαρούν το μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. Πέραν της δυνατότητας που δίνει για μακροχρόνια μίσθωση μοντέλων του κορυφαίου κατασκευαστή Honda, επιπρόσθετα παρέχει βραχυχρόνια ενοικίαση μοτοσυκλετών και scooter κάθε τύπου και κυβισμού. Ταυτόχρονα διοργανώνει και μοτοσυκλετιστικές εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό με αναγνωρισμένους F.I.M Moto Tour Assistants. Σε κάθε περίπτωση, οι προδιαγραφές ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και χαρακτηρίζονται από παροχές με ξεκάθαρα ευρωπαϊκά πρότυπα. Με όπλα της την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην αναπροσαρμογή των εκάστοτε προγραμμάτων.  Μπορείτε να γνωρίσετε την ομάδα της Αndeli, να ενημερωθείτε για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της αλλά και να δείτε από κοντά το στόλο των μοτοσυκλετών της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Μεσογείων 355, ΤΚ 15231, Χαλάνδρι Αττικής. Επικοινωνία: 210-6533968, [email protected]"

Ετικέτες

Έξυπνες κάμερες: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός για την προμήθειά τους – Ξανά προσφυγές για τον ίδιο λόγο!

Η προμήθεια 1.000 καμερών από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρχίζει να μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας
camera
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

8/7/2026

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τότε που το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό για την “Προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση δικτύου Καμερών Καταγραφής Παραβάσεων Κ.Ο.Κ.”, δηλαδή των περίφημων 1.000 έξυπνων καμερών που θα τοποθετούνταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη φορά ο διαγωνισμός ματαιώθηκε μετά από προδικαστικές προσφυγές εταιρειών που ήθελαν να συμμετάσχουν, θεωρώντας πως είναι ασαφείς οι προδιαγραφές του, ενώ προέκυψαν υπόνοιες πως πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισμό που οδηγούσε σε συγκεκριμένο κατασκευαστή.

Η εκ νέου προκήρυξή του είχε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 27η Ιουλίου 2026, ωστόσο ούτε αυτή η προθεσμία πρόκειται να τηρηθεί, καθώς ξανά κατατέθηκαν δύο προσφυγές από εταιρείες που ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) για τις εν λόγω νέες προσφυγές ήταν πως είναι βάσιμες και κατά συνέπεια προέβη σε αναστολή διενέργειάς του έως ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση επί των προσφυγών.

Απ’ ότι φαίνεται και στη νέα προκήρυξη δεν άλλαξαν και πολλά από την πρώτη στο τεχνικό της σκέλος, γεγονός που οδήγησε τις εταιρείες Maycon και Aktor Κατασκευές στο να προσφύγουν εναντίον του και να δικαιωθούν από την ΕΑΔΗΣΥ που έκρινε πως, “α) οι υπό κρίση προσφυγές δεν παρίστανται προδήλως απαράδεκτες, β) ενδέχεται να υφίσταται βλάβη των προσφευγουσών από την προσβαλλόμενη διακήρυξη και τους όρους αυτής και γ) οι λόγοι των υπό κρίση προσφυγών δεν παρίστανται καταρχήν προδήλως αβάσιμοι, δεδομένου ότι η οριστική απόφαση περί της βασιμότητας των προσφυγών χρήζει περαιτέρω εξέτασης.”

Έχουμε γράψει πολλά για το θέμα και πιθανότατα δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε όταν το υπουργείο δείχνει κάθε καλή διάθεση να επιβεβαιώσει κάθε κακή σκέψη που μπορεί κάποιος να κάνει για την ιστορία αυτή.

Εδώ ως Κράτος δεν μπορούμε επί χρόνια να ολοκληρώσουμε έναν διαγωνισμό για πινακίδες κυκλοφορίας, σε αυτό το τόσο περίπλοκο και ακριβότερο ζήτημα περιμέναμε αποτελέσματα;