Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Το Android Auto στο Honda Africa Twin!

Εμπλουτίζεται ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός

H Honda Motor Europe ανακοίνωσε πως πλέον το λειτουργικό σύστημα Android AutoTM θα είναι ενσωματωμένο στα όργανα του CRF1100L Africa Twin. Όσοι είναι ήδη ιδιοκτήτες των Africa Twin και Africa Twin Adventure Sports, θα μπορούν να εγκαταστήσουν την αναβάθμιση σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda, που θα τους επιτρέψει την διασύνδεση του Android Auto με το Android smartphone που διαθέτουν.

Το Android Auto είναι ένα λειτουργικό που δίνει την δυνατότητα για να εκμεταλλευθεί ο αναβάτης τις λειτουργίες του τηλεφώνου του όσο οδηγεί, με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Με κατατοπιστικές προβολές πληροφοριών και με απλές φωνητικές εντολές, μπορεί να έχει πρόσβαση στην πλοήγηση μέσω των Google MapsTM, στην μουσική, στα πολυμέσα και στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Για την διασύνδεση του Android smartphone με το Android Auto, η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και ακουστικών, ενώ απαιτείται το τηλέφωνο με Android 5.0 και μεταγενέστερο.

Για τις πλήρεις και αναλυτικές δυνατότητες του Android Auto μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/[/embed]