Ανοίγει ξανά το BMW Welt!

Υπό όρους επανεκκίνηση
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

30/4/2020

Μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων στη Βαυαρία της Γερμανίας, οι κεντρικές εγκαταστάσεις της BMW στο Welt θα ανοίξουν πάλι τις πόρτες τους για το κοινό στις 4 Μαΐου. Φυσικά υπό νέους όρους, καθώς οι επισκέψεις στο μουσείο, οι ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα δεν θα γίνονται μέχρι νεοτέρας. Ουσιαστικά μόνο οι εμπορικές δραστηριότητες του Welt θα είναι προσβάσιμες για το ευρύ κοινό, δηλαδή η αγορά ή η παραλαβή των μοτοσυκλετών όσων έχουν παραγγείλει κατευθείαν από το εργοστάσιο την καινούρια τους μοτοσυκλέτα, η αγορά αξεσουάρ και ρούχων και το εστιατόριο.

Ακόμα κι αυτά όμως θα δέχονται περιορισμένο αριθμό ανθρώπων και η διαδικασία παράδοσης των νέων μοτοσυκλετών θα περιλαμβάνει ψηφιακή επίδειξη των λειτουργιών της στον πελάτη σε ειδική αίθουσα και η BMW καλεί όσους πελάτες έχουν προγραμματίσει την παραλαβή της μοτοσυκλέτας τους από το Welt να επικοινωνήσουν με τις εγκαταστάσεις για περεταίρω πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες δραστηριότητες των εγκαταστάσεων, η BMW περιμένει από την πολιτική διοίκηση της Βαυαρίας να την ανακοινώσει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για να ανοίξουν και αυτές τις πόρτες τους στο κοινό.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες