Αποκάλυψη: Η Benelli φέρνει νέο παπί στην ελληνική αγορά!

Θα είναι 185 κυβικά με αιχμηρό και μοντέρνο σχεδιασμό!
Benelli παπι 185
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

29/12/2022

Η Benelli ετοιμάζει ένα νέο παπί για την ελληνική αγορά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΟΤΟ! Λίγα είναι γνωστά αυτή την στιγμή, πέρα από το ότι θα είναι 185 κυβικά και όπως φαίνεται και από την αχνή αυτή, πρώτη φωτογραφία, θα έχει και ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι.

Επίσης φαίνεται, αλλά είναι και αναμενόμενο για την Benelli, πως το νέο παπί θα έχει μοντέρνο και ξεχωριστό σχεδιασμό. Δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από την Benelli πέρα από το να μας εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του το πρώτο παπί που φτιάχνουν οι Ιταλοί.

Το ελληνικό κοινό είναι βέβαια αρκετά απαιτητικό σε ότι αφορά τα παπιά και σίγουρα πολύ περισσότερο από τους Ιταλούς, αλλά φαίνεται πως η κίνηση αυτή της Benelli προετοιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχει γίνει με βιαστικά βήματα.

Περιμένουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες με τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε περισσότερες προτάσεις στον τομέα των παπιών και η Benelli μπορεί να έχει μία καλή πρόταση για την κατηγορία!

Cal Crutchlow - Δεν θα αγωνιστεί στο Mugello

Επιπλοκές από εγχείρηση στο δεξί του χέρι δεν του επιτρέπουν να συμμετάσχει ως wildcard στον ιταλικό γύρο
motomagCal Crutchlow – Δεν θα τρέξει στο Mugello
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

21/5/2024

Η Yamaha ανακοίνωσε ότι ο Cal Crutchlow δεν θα αγωνιστεί τελικά ως wildcard συμμετοχή στην πίστα του Mugello το τριήμερο 31/5 – 2/6 εξαιτίας επιπλοκών που προέκυψαν μετά από εγχείρηση στο δεξί του χέρι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Cal Crutchlow αναμενόταν να κάνει τρεις wildcard συμμετοχές με την Yamaha στην διάρκεια του MotoGP 2024. Τελικά, η πρώτη εκ των τριών, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου μέχρι και 2 Ιουνίου, στα πλαίσια διεξαγωγής του ιταλικού GP στην πίστα του Mugello, ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Yamaha, της οποίας είναι αναβάτης εξέλιξης, αιτία για την απόσυρσή του είναι επιπλοκές που προέκυψαν μετά από εγχείρηση στο δεξί του χέρι. Ο λόγος του χειρουργείου ήταν κάποιοι πόνοι που ένιωθε ο Βρετανός εκεί -πιθανά να μιλάμε και σύνδρομο arm-pump, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλο και πιο συχνά οι αναβάτες των MotoGP.

Για την ώρα, οι δύο ακόμη εμφανίσεις του σε Silverstone (2-4/8) και San Marino (6-8/9) ισχύουν κανονικά. Μάλιστα, στο Misano προβλέπεται και ένα τεστ την Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού τριημέρου, κάτι που δυστυχώς θα χάσει στο Mugello, όπου επίσης αναβάτες και ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να προβούν σε δοκιμές με την ολοκλήρωση του GP.