Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Αποσύρεται από EICMA και INTERMOT η KTM!

Απόφαση με γνώμονα την υγεία

Η KTM επαναπροσδιορίζει την επικοινωνιακή στρατηγική της για το 2020, λαμβάνοντας καίριες αποφάσεις, απέναντι στην σαρωτική επίδραση της πανδημίας COVID-19 στους τομείς της δημόσιας υγείας, την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία και προφανώς και την αγορά μοτοσυκλέτας. Για το καλό της υγείας των υπαλλήλων και των πελατών της, η εταιρεία αποσύρεται από όλα τα παγκόσμια σαλόνια για το υπόλοιπο της χρονιάς, συμπεριλαμβανομένων των πολύ βασικών εκθέσεων της Intermot στην Κολονία και την EICMA στο Μιλάνο.

Ο προγραμματισμός αυτών των εκδηλώσεων είναι τώρα μετέωρος, εξαιτίας των απαγορεύσεων για συγκεντρώσεις και μετακινήσεις που αυτή την στιγμή δεν είναι βέβαιο για το πότε θα πάψουν να ισχύουν.

Κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες περνούν τις πύλες των εκθέσεων αυτών και συνωστίζονται για πολλές – πολλές ημέρες. Για αυτό και η KTM AG αποφάσισε να απέχει ως ένα μέτρο προφύλαξης για γρηγορότερη και ομαλότερη επιστροφή σε κανονική δραστηριότητα.

Στην ανακοίνωσή της, η KTM τονίζει πως βάση των αξιών που πρεσβεύει δεν αφήνει πίσω της τίποτα από όλα όσα ετοίμαζε για το 2020 και το 2021, και θα αναζητήσει νέους τρόπους να αναδείξει τα νέα της μοντέλα όταν έρθει η ώρα. Η διοίκηση της KTM AG θέλει να τονίσει πως οι μήνες που διανύουμε κι αυτοί που έρχονται, είναι μία μικρή πίεση στην μανέτα του φρένου, αλλά τα χέρια είναι έτοιμα να γυρίσουν την γκαζιέρα για το υπόλοιπο του 2020!

Ο CMO της KTM AG, κ.Hubert Trunkenpolz, δήλωσε: «Οι Εκθέσεις είναι ορόσημα και θεμελιώδη στοιχεία της βιομηχανίας μοτοσυκλέτας, αλλά στην δεδομένη κατάσταση οι δημόσια υγεία και η υγεία του προσωπικού μας αποτελούν σημαντικότερες προτεραιότητες για τους επόμενους μήνες. Ακολουθούμε αυτή την στρατηγική όχι με ελαφρά καρδιά και θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν οι διοργανωτές, και πιο συγκεκριμένα η EICMA, θα σκεφτόταν να αναβάλει για το 2021 την διοργάνωσή της, όταν ελπίζουμε και αναμένουμε η κατάσταση αυτή να έχει περάσει και να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα»

στιγμιότυπο που τραβήξαμε τον περασμένο Νοέμβριο στην EICMA, από το πάντα ασφυκτικά γεμάτο περίπτερο της KTM AG