BMW F 900 GS στον αέρα της Ανατολίας πάνω από τον Ευφράτη! Νέα Red Bull παραγωγή - [VIDEO]

Άλμα πάνω από αυτοκίνητο, όρθιες σούζες δίπλα στον γκρεμό, και downhill μέσα σε πόλη - Απίστευτα πλάνα από FPV drone!
Toprak Razgatlioglu
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/2/2024

Αναρωτιόμαστε τι θα είπαν στην BMW όταν είδαν τα πλάνα από το τελευταίο, ακραία θεαματικό βίντεο που γύρισε ο Toprak Razgatlioglu για λογαριασμό της Red Bull μαζί με τον Ayhancan Güven, αγωνιζόμενο στο Πρωτάθλημα DTM καθότι πρεσβεύουν το "political correct" σε σημείο που οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων απαγορεύουν κάθε είδους σούζας, ενώ στο VIDEO που μόλις ανέβηκε ο εμπρός τροχός ελάχιστα πατά κάτω.

Οι δυο τους οδήγησαν στο εκπληκτικής ομορφιάς "Σκοτεινό Φαράγγι" (Karanlink Canyon) στην περιοχή Kemaliye της Τουρκίας. Ένα φαράγγι το οποίο διασχίζει ο ποταμός Karasu (σκοτεινός ποταμός) ή αλλιώς το δυτικό κομμάτι της αρχής του Ευφράτη γνωστό στους αρχαίους Έλληνες ως "Τηλεβόας"!

Ένα από τα πιο βαθιά φαράγγια του κόσμου, με έναν χωματόδρομο να το διατρέχει και να προκαλεί όλους τους οδηγούς, σε 2 ή 4 τροχούς να οδηγησουν γρήγορα δίπλα και πάνω από την έναρξη του Ευφράτη ποταμού, περνώντας μέσα από τούνελ σκαμμένα στον βράχο και πλαγιολισθαίνοντας οριακά στις στροφές με απίστευτη θέα στο άγριο τοπίο

Μία γνωστή διαδρομή σε όσους κάνουν Adventure διαδρομές στην Κεντρική Ανατολία, ιδιαίτερα αν επιλέξουν να ανέβουν προς "Σεβάστεια" και Σαμψούντα ή προς Τραπεζούντα συνεχίζοντας την περιήγησή τους στον Εύξεινο Πόντο. 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες