BMW Motorrad Hellas - Έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Μπούδρο

Επίσημος Συνεργάτης και Πρεσβευτής της BMW Motorrad στην Ελλάδα
Βασίλης Μπούδρος, BMW Ambassador
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/7/2023

Ο Βασίλης Μπούδρος πλέον θα αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσυκλέτας και με συμμετοχές σε αγώνες όπως το Rally Dakar, ο Έλληνας αναβάτης έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα το 1984, ο Βασίλης Μπούδρος λατρεύει τη μοτοσυκλέτα και το enduro, και από νεαρή ηλικία έχει λάβει μέρος σε αγώνες Rally στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ισπανία, η Αλβανία και το Μαρόκο.

Η ενασχόληση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και η συμμετοχή του σε χωμάτινους αγώνες ξεκίνησε το 2006 με εγχώριες συμμετοχές σε αγώνες κλασικού και extreme enduro. Τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του σηματοδοτεί ο τερματισμός του στο Rally Dakar 2022, ένα από τα πιο απαιτητικά rally στον χώρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τη διάκριση αυτή, έγινε ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει σε έναν τέτοιου είδους αγώνα, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Ως πρεσβευτής της BMW Motorrad, ο Βασίλης Μπούδρος θα συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις της μάρκας εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

Ετικέτες

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.