BMW Motorrad Hellas - Έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Μπούδρο

Επίσημος Συνεργάτης και Πρεσβευτής της BMW Motorrad στην Ελλάδα
Βασίλης Μπούδρος, BMW Ambassador
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/7/2023

Ο Βασίλης Μπούδρος πλέον θα αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσυκλέτας και με συμμετοχές σε αγώνες όπως το Rally Dakar, ο Έλληνας αναβάτης έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου.

Έχοντας γεννηθεί στην Αθήνα το 1984, ο Βασίλης Μπούδρος λατρεύει τη μοτοσυκλέτα και το enduro, και από νεαρή ηλικία έχει λάβει μέρος σε αγώνες Rally στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Ισπανία, η Αλβανία και το Μαρόκο.

Η ενασχόληση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και η συμμετοχή του σε χωμάτινους αγώνες ξεκίνησε το 2006 με εγχώριες συμμετοχές σε αγώνες κλασικού και extreme enduro. Τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του σηματοδοτεί ο τερματισμός του στο Rally Dakar 2022, ένα από τα πιο απαιτητικά rally στον χώρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με τη διάκριση αυτή, έγινε ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει σε έναν τέτοιου είδους αγώνα, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Ως πρεσβευτής της BMW Motorrad, ο Βασίλης Μπούδρος θα συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και εκδηλώσεις της μάρκας εστιάζοντας στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας.

Ετικέτες

Motor Bike Expo 2026 – Με πάνω από 180.000 επισκέπτες και 700 εκθέτες

Περιλάμβανε μεταξύ άλλων αγώνες, επιδείξεις και test rides
Motor
Από τον

Παύλο Καρατζά

9/2/2026

Στην 32η έκδοση της Motor Bike Expo, που διεξήχθη στην Verona από τις 23 έως τις 25 Ιανουαρίου, βρέθηκαν 180.000 επισκέπτες, σημειώνοντας αύξηση 7% σε σχέση με την προηγούμενη εκδήλωση. Στην φετινή έκθεση συμμετείχαν πάνω από 700 εκθέτες από 20 διαφορετικές χώρες, 35 κατασκευάστριες εταιρείες μοτοσυκλετών και πάνω από 3.000 μοτοσυκλέτες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το 32% επισκεπτών προήλθε από το εξωτερικό, ενώ συμμετείχαν εκθέτες προερχόμενοι από 20 διαφορετικές χώρες, επιβεβαιώνοντας τον διεθνή χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Μεγάλη ήταν και η προβολή της έκθεσης με βάση τα νούμερα που έδειξαν στο σύνολο 1,2 εκατομμύρια προβολές στο Google, 7,4 εκατομμύρια στο Facebook και 6,7 εκατομμύρια στο Instagram. Μάλιστα, το Privilege Club της MBE ξεπέρασε τους 76.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Motor

Το θέαμα της έκθεσης δεν περιορίζεται σε στατικά μοντέλα, αλλά πλαισιώνεται από αγώνες super enduro, supermotard, trial indoor, freestyle motocross show και stunt show, καθώς και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, ενώ πάνω από 1.000 μοτοσυκλέτες ήταν διαθέσιμες για test rides από τους επισκέπτες.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν και μεγάλα ονόματα από τον κόσμο των αγώνων, όπως οι: Alvaro Bautista, Max Biaggi, Billy Bolt, Tony Cairoli, Andrea Dovizioso, Tim Gajser, Andrea Verona, Michele Pirro, Franco Uncini, Massimo Rivola, Lucio Cecchinello, Alex de Angelis, Guido Meda, Aldo Drudi, Tommaso Montanari, Cesare Zacchetti, Henry Favre, Gioele Meoni, Andy και Aldo Winkler, Franco Picco, Ciro de Petri και Giovanni Sala.

Motor

“Αυτοί οι αριθμοί πιστοποιούν τη σταθερή ανάπτυξη ενός έργου που γεννήθηκε από ένα όνειρο και έγινε πραγματικότητα χάρη στη διαίσθηση, την ομαδική εργασία και το πάθος για τη μοτοσυκλέτα χιλιάδων ενθουσιωδών ανθρώπων και εκατοντάδων εταιρειών. Η Motor Bike Expo δεν είναι απλώς μια έκθεση: είναι ο τόπος όπου ο κόσμος της μοτοσυκλέτας συναντάται και ανταλλάσσει απόψεις με τους μοτοσυκλετιστές, που είναι οι τελικοί χρήστες των προϊόντων. Στην MBE μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις νέες τάσεις και να καταλάβει προς τα πού κατευθύνεται η αγορά,” δήλωσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

Η ημερομηνία έχει ήδη οριστεί για το επόμενο έτος, όταν η Motor Bike Expo θα επιστρέψει στο Veronafiere από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου 2027.