Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

California Superbike School: Νέες δραστηριότητες και site

Το California Superbike School διοργάνωσε με επιτυχία άλλο ένα διήμερο σχολείο στην όμορφη πίστα των Σερρών. Με την πλειοψηφία των συμμετεχόντων από την Βόρεια Ελλάδα, και να αψηφούν την ζέστη,  το διήμερο κύλησε όμορφα και όλοι έφυγαν χαρούμενοι, γνωρίζοντας περισσότερα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού με την Ομάδα του CSS για το Σεπτέμβριο στην ίδια πίστα.
Το California Superbike School διοργανώνεται από την Game Face Ltd για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο στόχος της εταιρίας είναι η καλύτερη διοργάνωση των διάσημων σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας με σκοπό οι μαθητές μας, όταν ολοκληρώσουν το ημερήσιο πρόγραμμα, να έχουν περισσότερο έλεγχο, λιγότερες αβεβαιότητες και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεται οδηγός με τη μοτοσυκλέτα του.
Με συγκεκριμένες τεχνικές οδήγησης και με την πιο καταρτισμένη ομάδα εκπαιδευτών, μια ημέρα στο California Superbike School θα αναβαθμίσει σε νέα επίπεδα την γνώση και κατανόηση του οδηγού γύρω από την οδήγηση.
Ελάτε να δείτε το καινούργιο μας προφίλ στο νέο site μας www.superbikeschool.co.gr για το πρόγραμμα των σχολείων και περισσότερες πληροφορίες.