Can Am: Μπήκαν τα θεμέλια για το εργοστάσιο ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της

Με τα πρώτα μοντέλα, Pulse και Origin, να αναμένονται το 2024
Από το

motomag

5/10/2022

Ο όμιλος BRP, ανακοίνωσε στις 3/10 την έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της θυγατρικής Can Am. Το εργοστάσιο πρόκειται να χτιστεί στο Queretaro του Μεξικό, δίπλα στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της BRP στην περιοχή όπου παράγονται τα Sea-Doo και οι κινητήρες της ROTAX.

Το εγχείρημα αυτό υπολογίζεται πως θα δημιουργήσει, αρχικά, 500 νέες θέσεις εργασίας, ενώ εκεί θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται τα Origin & Pulse, οι δυο πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της εταιρείας, που αναμένονται στην παραγωγή το 2024. Η Origin έχει On-Off χαρακτήρα ενώ η Pulse ανήκει στα naked.

Το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με το αμερικάνικο σύστημα πιστοποίησης πράσινων κτηρίων LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), που βαθμολογεί τις περιβαλλοντικές επιδόσεις των κτηρίων και ενθαρρύνει την μετάβαση σε έναν πιο βιώσιμο σχεδιασμό τους.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες