Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

CFMOTO: Σε ειδική τιμή προσφοράς το CL-X 700 Heritage

Σε ετοιμοπαράδοτες μοτοσυκλέτες στο δίκτυο λιανικής

Το CFMOTO CL-X 700 Heritage έχει νέα μειωμένη τιμή προσφοράς στα 6.290€ η οποία θα ισχύει έως τις 30/9 και μέχρι εξαντλήσεως των ετοιμοπαράδοτων μοτοσυκλετών που βρίσκονται στα καταστήματα του δικτύου λιανικής. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου της αντιπροσωπείας:  

 

Η MUVUS, αντιπρόσωπος της CFMOTO για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε μια νέα προωθητική ενέργεια για το 700CL-X Heritage.

Πιο συγκεκριμένα, για παραγγελίες έως και 30/9/2022, και όσο διαρκεί το απόθεμα, ισχύει ειδική τιμή προσφοράς στις 6.290€ !

Η προσφορά αυτή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επειδή αφορά ετοιμοπαράδοτες μοτοσυκλέτες, δίνοντας μια εξαιρετική επιλογή σε υποψήφιους αγοραστές που θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο που ο καιρός ευνοεί περισσότερο την απόλαυση της μοτοσυκλέτας.

Η 700CL-X Heritage εντυπωσίασε όσους την έχουν οδηγήσει αφού συνδυάζει έναν πολύ πρόθυμο και ζωηρό κινητήρα 74 ίππων, με διασκεδαστική οδική συμπεριφορά, κορυφαία ποιότητα υλικών και εντυπωσιακή νέο-ρετρό εμφάνιση. Η τιμή των 6.290€ δείχνει ακόμα πιο ελκυστική αν αναλογιστούμε ότι στον εξοπλισμό της 700CL-X Heritage συμπεριλαμβάνονται ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, ελαστικά ΜΤ60 της Pirelli, φρένα της JJuan, συμπλέκτης ολίσθησης, Cruise Control, φώτα LED και πολλά ακόμα στοιχεία.