CFMOTO: Σε ειδική τιμή προσφοράς το CL-X 700 Heritage

Σε ετοιμοπαράδοτες μοτοσυκλέτες στο δίκτυο λιανικής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

17/8/2022

Το CFMOTO CL-X 700 Heritage έχει νέα μειωμένη τιμή προσφοράς στα 6.290€ η οποία θα ισχύει έως τις 30/9 και μέχρι εξαντλήσεως των ετοιμοπαράδοτων μοτοσυκλετών που βρίσκονται στα καταστήματα του δικτύου λιανικής. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου της αντιπροσωπείας:  

 

Η MUVUS, αντιπρόσωπος της CFMOTO για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε μια νέα προωθητική ενέργεια για το 700CL-X Heritage.

Πιο συγκεκριμένα, για παραγγελίες έως και 30/9/2022, και όσο διαρκεί το απόθεμα, ισχύει ειδική τιμή προσφοράς στις 6.290€ !

Η προσφορά αυτή γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επειδή αφορά ετοιμοπαράδοτες μοτοσυκλέτες, δίνοντας μια εξαιρετική επιλογή σε υποψήφιους αγοραστές που θέλουν να εκμεταλλευτούν την περίοδο που ο καιρός ευνοεί περισσότερο την απόλαυση της μοτοσυκλέτας.

Η 700CL-X Heritage εντυπωσίασε όσους την έχουν οδηγήσει αφού συνδυάζει έναν πολύ πρόθυμο και ζωηρό κινητήρα 74 ίππων, με διασκεδαστική οδική συμπεριφορά, κορυφαία ποιότητα υλικών και εντυπωσιακή νέο-ρετρό εμφάνιση. Η τιμή των 6.290€ δείχνει ακόμα πιο ελκυστική αν αναλογιστούμε ότι στον εξοπλισμό της 700CL-X Heritage συμπεριλαμβάνονται ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, ελαστικά ΜΤ60 της Pirelli, φρένα της JJuan, συμπλέκτης ολίσθησης, Cruise Control, φώτα LED και πολλά ακόμα στοιχεία.


 

 

Ανάκληση Honda CBR650R 2024-2025 για καλωδίωση

Πιθανώς να σταματήσουν να λειτουργούν φλας, φώς φρένου, ταχύμετρο και κόρνα
Ανάκληση Honda CBR650R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/1/2026

Στις Η.Π.Α. αλλά και στη Γερμανία η Honda προχώρησε σε ανάκληση ορισμένων CBR650R με έτος κατασκευής 2024-2025, καθώς οι κραδασμοί του κινητήρα ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη στην καλωδίωση του διακόπτη φλας, με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα και να καεί η ασφάλεια.

Η καμένη ασφάλεια θα προκαλέσει απώλεια της λειτουργίας των φλας, των φώτων φρένων, του ταχύμετρου και της κόρνας, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού.

Ο Αριθμός ανάκλησης NHTSA στις Η.Π.Α. είναι ο 25V911000, ενώ ο πιθανός αριθμός επηρεαζόμενων μοτοσυκλετών φτάνει τις 2.155. Παράλληλα, η ανάκληση προβλέπεται να ανακοινωθεί άμεσα και στη Γερμανία, όπως δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό Motorrad. Παρόλο που η Γερμανική Ομοσπονδιακή Αρχή Μεταφορών (KBA) δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει αντίστοιχη ανάκληση του Honda CBR 650 R, η Honda απάντησε στο MOTORRAD θα ανακοινωθεί σύντομα για την Ευρώπη και τη Γερμανία. Μάλιστα έδωσε και αριθμό επηρεαζόμενων CBR650R για τη Γερμανία -3.681 μοτοσυκλέτες.

Οι dealer της Honda θα επιθεωρήσουν και θα επισκευάσουν τη καλωδίωση του διακόπτη φλας, όπως απαιτείται, χωρίς χρέωση. 

Είμαστε σε αναμονή για να δούμε αν η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά και στην ελληνική αγορά.

Θυμίζουμε πως στις αρχές 2025, το CBR650R είχε δεχθεί μια ακόμη ανάκληση τόσο σε Η.Π.Α. όσο και στην Ευρώπη για τον λεβιέ ταχυτήτων.

Ετικέτες