CFMOTO Test Ride Αθήνα 3-5 Ιουνίου

Δήλωση συμμετοχής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2022

Η MUVUS αντιπρόσωπος της CFMOTO, στα πλαίσια των Test Rides που διοργανώνει στην Αθήνα στις 3-5 Ιουνίου και λόγω της υψηλής συμμετοχής και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τα ραντεβού για το test ride event που διοργανώνει η CFMOTO στο Αιγάλεω στις 3-5 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ),  στην Λεωφ. Αθηνών 405.

Για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλοι της CFMOTO, η MUVUS προσέθεσε επιπλέον μοτοσυκλέτες 800ΜΤ & 700CL-X Sport.

Διαθέσιμα Test Ride αυτή την στιγμή υπάρχουν για όλα τα μοντέλα της CFMOTO , όμως επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2105821869 ή με email στο [email protected]

 

Γκοργκόλης Α.Ε.: 1η εταιρεία στις πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα για 16 σερί χρονιά

Με τις SYM, Daytona, QJMOTOR, Zontes και KOVE - Έχασε μόνο μία πρωτιά
Γκοργκόλης number one
13/1/2026

H Γκοργκόλης Α.Ε. κατάφερε για 16η σερί χρονιά να κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις δικύκλου στην ελληνική αγορά με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα να φέρνουν την εταιρεία στην πρώτη θέση.

Με τις SYM, Daytona, QJMOTOR, Zontes και KOVE και τις δύο πρώτες από αυτές να έχουν δίκυκλα που ταιριάζουν γάντι στις ανάγκες και την τσέπη του Έλληνα αναβάτη, η Γκοργκόλης A.E. ήταν η πρωταγωνίστρια εταιρεία και τη χρονιά που μας πέρασε στην εγχώρια αγορά έχοντας μόνο μία "απώλεια" αναφορικά με τις πρωτιές που κατέκτησε. Συγκεκριμένα σε επίπεδο εταιρείας η SYM, που ήταν επί σειρά ετών στην πρώτη θέση, έπεσε στη δεύτερη με τη Honda να παίρνει τα πρωτεία, κάτι που θα επισημοποιηθεί όταν θα έχουμε στα χέρια μας και τα επίσημα στοιχεία, αν και θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το 2025, η Γκοργκόλης Α.Ε. παρέμεινε στην 1η θέση στις ταξινομήσεις, με μερίδιο 31% και αυτό σημαίνει ότι σχεδόν ένα στα τρία δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που πωλήθηκαν στην Ελλάδα ήταν από εταιρεία που αντιπροσωπεύει η Γκοργκόλης Α.Ε.

Η ελληνική εταιρεία πήρε την 1η θέση στη γενική κατάταξη, με διαφορά 10 μονάδων από τη δεύτερη, την 1η θέση στην κατηγορία των scooters, με διαφορά άνω των 16 μονάδων από τη δεύτερη, με τη SYM να παραμένει σταθερά 1η σε αυτήν την κατηγορία για 14η συνεχόμενη χρονιά. Η Γκοργκόλης Α.Ε. πήρε επίσης την 1η θέση και στα παπιά με διαφορά άνω των 26 μονάδων, με τη Daytona να έχει στις τάξεις της το best seller DY125RS.

Τα ανωτέρω δεν περιλαμβάνουν τις ταξινομήσεις των 50 cc, συμβατικών και ηλεκτρικών, κατηγορία στην οποία η Γκοργκόλης Α.Ε. επίσης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2025 αποτέλεσε για την εταιρεία χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης και στις εξαγωγές. Με συνολικές πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό να ξεπερνούν τις 32.000 μονάδες. Η εξαγωγική δραστηριότητα αντιστοιχεί πλέον στο 15% των εγχώριων πωλήσεων με την Γκοργκόλης Α.Ε. να έχει παρουσία σε 10 αγορές του εξωτερικού.