CFMOTO Test Ride Αθήνα 3-5 Ιουνίου

Δήλωση συμμετοχής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2022

Η MUVUS αντιπρόσωπος της CFMOTO, στα πλαίσια των Test Rides που διοργανώνει στην Αθήνα στις 3-5 Ιουνίου και λόγω της υψηλής συμμετοχής και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τα ραντεβού για το test ride event που διοργανώνει η CFMOTO στο Αιγάλεω στις 3-5 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ),  στην Λεωφ. Αθηνών 405.

Για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλοι της CFMOTO, η MUVUS προσέθεσε επιπλέον μοτοσυκλέτες 800ΜΤ & 700CL-X Sport.

Διαθέσιμα Test Ride αυτή την στιγμή υπάρχουν για όλα τα μοντέλα της CFMOTO , όμως επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2105821869 ή με email στο [email protected]

 

Πλατφόρμες delivery: Προσέφεραν μπόνους στους διανομείς τους εν μέσω κακοκαιρίας

Για να συνεχίσουν να κάνουν παραδόσεις παραγγελιών
efood-wolt
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

5/12/2025

Οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες διανομής φαγητού στην χώρα μας αγνόησαν την πρόγνωση του καιρού και τα μηνύματα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που προειδοποιούσαν για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στο οδικό δίκτυο της χώρας για οδηγούς αυτοκινήτων και αναβάτες φυσικά και προσέφεραν μπόνους στους εργαζομένους τους, για να τους πείσουν να συνεχίσουν να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, Wolt και efood είχαν προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες και τις ημέρες που είχε καύσωνα το καλοκαίρι. Τώρα το έκαναν την ίδια ώρα που η Πολιτική Προστασία προειδοποιούσε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και συνιστούσε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, δίνοντας 70% μπόνους σαν κίνητρο για συνεχίσουν οι διανομείς να εργάζονται θέτοντας σε έξτρα κίνδυνο τη ζωή τους, μαζί με εκείνον που αντιμετωπίζουν από τους κακούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Εργαζομένων efood της Αττικής καλούσε τον fleet manager της εταιρίας την ώρα της κακοκαιρίας, όμως εκείνος δεν απαντούσε, ενώ και το Σωματείο Wolt Αττικής ζητούσε το κλείσιμο της εφαρμογής. Τελικά η efood έκλεισε την εφαρμογή της με αρκετή καθυστέρηση στις 22:30 το βράδυ, ενώ η Wolt συνέχισε κανονικά την λειτουργία της.

Θέματα σαν κι αυτά αντιμετωπίζουν συχνά οι επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και μάλιστα οι εργαζόμενοι των δύο εταιριών έκαναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο κοινή στάση εργασίας με μεγάλη συμμετοχή, κοινοποιώντας τα αιτήματα τους σε έναν κοινό αγώνα.