CFMOTO Test Ride Αθήνα 3-5 Ιουνίου

Δήλωση συμμετοχής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2022

Η MUVUS αντιπρόσωπος της CFMOTO, στα πλαίσια των Test Rides που διοργανώνει στην Αθήνα στις 3-5 Ιουνίου και λόγω της υψηλής συμμετοχής και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τα ραντεβού για το test ride event που διοργανώνει η CFMOTO στο Αιγάλεω στις 3-5 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ),  στην Λεωφ. Αθηνών 405.

Για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλοι της CFMOTO, η MUVUS προσέθεσε επιπλέον μοτοσυκλέτες 800ΜΤ & 700CL-X Sport.

Διαθέσιμα Test Ride αυτή την στιγμή υπάρχουν για όλα τα μοντέλα της CFMOTO , όμως επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2105821869 ή με email στο [email protected]

 

Ανάκληση BMW S 1000 RR στις Η.Π.Α. – Πρόβλημα με τον διακόπτη της μίζας

Αφορά μόλις 16.736 μοτοσυκλέτες!
bmw
Από τον

Παύλο Καρατζά

30/7/2026

Ο National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) στις Η.Π.Α. ανακοίνωσε ανάκληση της BMW S 1000 RR.

Η σχετική ανακοίνωση του αμερικάνικου οργανισμού αναφέρει συγκεκριμένα: “Η BMW of North America, LLC (BMW) προβαίνει σε ανάκληση ορισμένων μοτοσυκλετών S 1000 RR του 2024 (αμερικανικής έκδοσης) και S 1000 RR των ετών 2020-2026. Οι κραδασμοί της μοτοσυκλέτας ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη σε ένα εσωτερικό εξάρτημα του διακόπτη της μίζας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη της οθόνης του πίνακα οργάνων, του πίσω φωτισμού και άλλων συστημάτων, όπως το ABS, ή να προκαλέσει σβήσιμο του κινητήρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η λύση βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση ανάπτυξης.

Ο αριθμός ανάκλησης του NHTSA είναι ο 26V478000 και αναμένουμε να δούμε αν η συγκεκριμένη ανάκληση θα επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Ετικέτες