CFMOTO Test Ride Αθήνα 3-5 Ιουνίου

Δήλωση συμμετοχής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/6/2022

Η MUVUS αντιπρόσωπος της CFMOTO, στα πλαίσια των Test Rides που διοργανώνει στην Αθήνα στις 3-5 Ιουνίου και λόγω της υψηλής συμμετοχής και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τα ραντεβού για το test ride event που διοργανώνει η CFMOTO στο Αιγάλεω στις 3-5 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της SMOTO (ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ),  στην Λεωφ. Αθηνών 405.

Για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλοι της CFMOTO, η MUVUS προσέθεσε επιπλέον μοτοσυκλέτες 800ΜΤ & 700CL-X Sport.

Διαθέσιμα Test Ride αυτή την στιγμή υπάρχουν για όλα τα μοντέλα της CFMOTO , όμως επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, προτείνουμε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2105821869 ή με email στο [email protected]

 

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.