CFMOTO Test Ride – Στην Αττική από τις 15 έως τις 22 Ιανουαρίου

Διαθέσιμα τα 300NK, 450NK, 450SR, 700MT, 800MT Expore Edition, 800NK Advanced
motomag CFMOTO Test Ride – Στην Αττική από τις 15 έως τις 22 Ιανουαρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/1/2024

Η MUVUS, Επίσημος Εισαγωγέας CFMOTO στην Ελλάδα, ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Test Ride στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ, Πειραιώς 69-71, Αθήνα, ΤΚ 10553 Τηλ 210 3252294.

Για να οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι τα παρακάτω διαθέσιμα μοντέλα της CFMOTO, 300NK, 450NK, 450SR, 700MT, 800MT Expore Edition, 800NK Advanced θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης περισσότερο από 2 χρόνια, κατάλληλη ένδυση μοτοσυκλέτας και φυσικά κράνος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των ενδιαφερόμενων προτείνεται να έχει προηγηθεί ραντεβού καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

CFMOTO Test Ride – Στην Αττική από τις 15 έως τις 22 Ιανουαρίου

 

Ετικέτες

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία καταστρέφει πάνω από 200 παράνομα δίκυκλα [Video]

Στο πλαίσιο της εκστρατείας καταπολέμησης του εγκλήματος
newyork
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/5/2026

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης κατέστρεψε με μπουλντόζα περισσότερα από 200 σκούτερ, μοτοποδήλατα και μοτοσυκλέτες στο Staten Island την περασμένη Τρίτη (12/5), στο πλαίσιο της εκστρατείας της πόλης κατά των παράνομων και μη καταχωρημένων οχημάτων.

Η πράξη αυτή δημοσιοποιήθηκε ως προειδοποίηση προς τους παραβάτες που δεν δηλώνουν τα οχήματά τους και συχνά τα χρησιμοποιούν για τη διάπραξη εγκλημάτων.

Παρακάτω μπορεί να δείτε και το επίμαχο video:

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης, τουλάχιστον 5.700 “επικίνδυνα παράνομα οχήματα” έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής από την αρχή του 2026, μια αύξηση 10% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2025.

Το παραπάνω γεγονός ίσως συνδέεται και με τον θάνατο ενός μωρού από αδέσποτη σφαίρα, με τους υπόπτους να διαφεύγουν με ένα παράνομο δίκυκλο.

Ετικέτες