CFMOTO Test Ride – Στην Αττική από τις 15 έως τις 22 Ιανουαρίου

Διαθέσιμα τα 300NK, 450NK, 450SR, 700MT, 800MT Expore Edition, 800NK Advanced
motomag CFMOTO Test Ride – Στην Αττική από τις 15 έως τις 22 Ιανουαρίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/1/2024

Η MUVUS, Επίσημος Εισαγωγέας CFMOTO στην Ελλάδα, ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Test Ride στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ, Πειραιώς 69-71, Αθήνα, ΤΚ 10553 Τηλ 210 3252294.

Για να οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι τα παρακάτω διαθέσιμα μοντέλα της CFMOTO, 300NK, 450NK, 450SR, 700MT, 800MT Expore Edition, 800NK Advanced θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης περισσότερο από 2 χρόνια, κατάλληλη ένδυση μοτοσυκλέτας και φυσικά κράνος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των ενδιαφερόμενων προτείνεται να έχει προηγηθεί ραντεβού καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

CFMOTO Test Ride – Στην Αττική από τις 15 έως τις 22 Ιανουαρίου

 

Ετικέτες

Σημαντική ανάκληση Morbidelli Τ125 και Τ125Χ – Κίνδυνος να κοπεί το πλαίσιο

Ανεπαρκείς οι κολλήσεις του πλαισίου
Recall Morbidelli
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

21/11/2025

Η Ευρωπαϊκή Κομισιόν εξέδωσε προειδοποίηση για άμεση ανάκληση των δύο μικρών μοτοσυκλετών της Morbidelly, λόγω ανεπαρκούς ποιότητας συγκολλήσεων σε τμήματα του πλαισίου.

Η Ευρωπαική προειδοποίηση που δημοσιέυτηκε χθες 20/11/2025, αφορά την άμεση ανάκληση των δυο μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού από την Κίνα, Morbideli T125 και Τ125Χ και φέρει τον κωδικό SR/04150/25.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, οι συγκολλήσεις σε τμήματα του πλαισίου των μοτοσυκλετών είναι ανεπαρκείς και ενδέχεται να παρουσιάσουν ρηγματώσεις κατά την επανειλημμένη χρήση εκτός δρόμου, από την παρουσία κραδασμών.

Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ξαφνική αποκόλληση της κάτω δοκού του πλαισίου από το τμήμα του λαιμού της μοτοσυκλέτας, οδηγώντας σε κατάρρευση του πλαισίου της και τους ενδεχόμενους τραυματισμούς που αυτό συνεπάγεται.

Recall Morbidelli