CFMOTO - Test Ride στην Χίο

Από 24 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου
CFMOTO Test Ride
Από το

motomag

21/7/2023

Η CFMOTO Hellas στην Χίο και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΜΟΤΟ ΜΠΟΥΛΑΣ από τις 24 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου θα δώσει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές της να δοκιμάσουν τα μοντέλα 300CLX, 450SR, 650GT, 700CLX ADVENTURE, 700CLX SPORT, 800MT TOURING και 800MT SPORT.

Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους να έχουν κλείσει ραντεβού για να εξασφαλίσουν ότι θα οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Περισσότερες πληροφορίες για το test ride θα βρείτε στην εταιρεία ΜΟΤΟ ΜΠΟΥΛΑΣ, Νεωρείων 1, ΤΚ 82131 τηλ.: 2271042495 και email: [email protected].

Ετικέτες

Suzuki: Cruise control στον προαιρετικό εξοπλισμό των δικύλινδρων 800 της

Ένα στοιχείο που έλλειπε πολύ από τη γκάμα των GSX-8 και V-Strom 800 έρχεται ως έξτρα
suzuki cruise control
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/8/2026

Το cruise control θα προστεθεί ως επιπλέον εξοπλισμός σε μια σειρά μοντέλων της Suzuki με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 776 κυβικών εκατοστών. Πρόκειται για ένα εξάρτημα που απουσίαζε επιδεικτικά από μοντέλα όπως τα V-Strom 800 και η άφιξή του κρίνεται ως απαραίτητη βάσει των δεδομένων της αγοράς, ειδικά σε μοτοσυκλέτες με τουριστικές χάρες.

Το cruise control θα είναι προαιρετικά διαθέσιμο για τα V-Strom 800 (και οι δύο εκδόσεις), GSX-8S, GSX-8R, GSX-8T και GSX-8TT.

Μάλιστα το περίεργο είναι πως, παρότι η είδηση μας έρχεται από την Ιαπωνία, αναφέρει ξεκάθαρα πως το θέμα αφορά τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών μοντέλα της Suzuki και κλείνει με την ευχή “μακάρι να ισχύσει το ίδιο και για τα ιαπωνικά”!