Δελτίο Τύπου : KTM Off Road Days 2016

Από τον

Χρήστο Πατεράκη

29/10/2015

KTM OFFROAD 2016 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ GIO SALA!

 

Η KTM South East Europe Α.Ε. σε συνεργασία το Δίκτυο της διοργανώνουν και φέτος OFFROAD DAYS για εσάς!!! Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στην Αττική και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οδηγούμε την γκάμα Off Road μοντέλων της KTM για το 2016!

Εάν αναρωτιόσουν πως τα καταφέρνουν οι αναβάτες της KTM και κερδίζουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Motocross και Enduro, ήρθε η ώρα να μάθεις την απάντηση!

Η εξέλιξη για την KTM δεν σταματά, παρά τα πολλαπλά Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε MXGP, ΜΧ2, Supercross και ΗΠΑ Motocross. Μετά από αρκετή δουλειά το R&D σε Αυστρία και ΗΠΑ και σε στενή συνεργασία με Εργοστασιακούς αναβάτες, όπως οι Tony Cairoli, Jeffrey Herlings και Ryan Dungey, το Αυστριακό εργοστάσιο παρουσίασε τη νέα γενιά SX  η οποία προσφέρει τεχνολογία state-of-the-art, συνδυαζόμενη με απόδοση που θέτει τον πήχη στην κάθε κατηγορία.

Πάνω από το 90% των εξαρτημάτων στα μοντέλα KTM SX είναι νέα. Το νέο εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, τα νέα πλαίσιο και υποπλαίσιο, η νέα ανάρτηση, έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμβάλλουν στη συγκέντρωση μαζών. Μαζί με το σημαντικά χαμηλότερο βάρος η συμπεριφορά των νέων SX είναι συγκλονιστική!

Η οικογένεια EXC που κυριαρχεί σε κάθε αγώνα Enduro σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αναβάτες, βελτιώθηκε στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για συνεχιστεί η πορτοκαλί κυριαρχία.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα settings στις αναρτήσεις WP, πιρούνι “open cartridge”, νέα προστατευτικά καλαμιών, ελαφρύτερο μπροστινό άξονα, CNC πλάκες τιμονιού.

Αυτές οι βελτιώσεις συνδυάζονται με νέες ρυθμίσεις, κάτι που σημαίνει ότι κάθε μοντέλο προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και βελτιωμένη οδηγησιμότητα, δίνοντας στον αναβάτη την αίσθηση της ακρίβειας των χειρισμών.

Οι εντελώς νέες λοιπόν Motocross 250 SX-F και450 SX-F με το εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, μαζί με την κλασσική πλέον 250 SX, οι ανανεωμένες  Enduro 250 EXC, 250 EXC – F/Six Days, 350 EXC – F και 690 Enduro R, όπως επίσης και το πρωτοποριακό Freeride E-SX, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τη δική σου πρόκληση.

Έλα στην παρέα μας, φυσικά μαζί με τον εξοπλισμό σου και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχεις μια μοναδικά εντυπωσιακή εμπειρία, από εκείνες που μόνον η ομάδα της KTM μπορεί να σου προσφέρει.

Μαζί μας η Ελαστικά Michelin Α.Ε.Β.Ε. παρουσιάζει τον δικό της νικητή! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται τα ελαστικά Michelin StarCross 5, που ήδη στο εξωτερικό έχουν συγκεντρώσει άριστες κριτικές. Όλες οι μοτοσυκλέτες της παρουσίασης θα είναι εξοπλισμένες με τα ελαστικά αυτά

Για την παρουσίαση των μοντέλων 2016, η KTM South East Europe έχει μια σημαντική έκπληξη!

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro και τέσσερις φορές νικητής του International Six Days Enduro (ISDE), ο άνθρωπος που τίμησε τα χρώματα της KTM όσο ελάχιστοι, ο Giovanni Sala θα είναι κοντά μας το Σαββατοκύριακο 31.10 -01.11.2015 στα Offroad Days που θα διοργανωθούν στην Αττική!

Τοποθεσίες  OffroadDays 2015

Αττική: Πίστα MX Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης

(ανηφορίζουμε στην Πεντέλη. Από την Λεωφ. Πεντέλης φτάνουμε στην πλατεία της Νέας Πεντέλης μέσω της οδού Αλ.Παναγούλη. Από εκεί ακολουθούμε την πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Στο παλιό λατομείο, η READY TO RACE ομάδα της KTM μαζί με τις νέες offroad μοτοσυκλέτες του 2016 θα σας περιμένει! )

Θεσσαλονίκη: Νέα Ραιδεστός

Διάρκεια: 10:00 π.μ. - 16:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα OFFROAD DAYS 2015 επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο συνεργάτη ΚΤΜ ή επισκεφθείτε ή δηλώστε σήμερα συμμετοχή εδώ

3o Suzuki Festival - Έρχεται στις 15-17 Μαΐου 2026 σε άσφαλτο και χώμα

Με πολλά happenings, test rides και σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης 
Suzuki Festival 2026 ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

30/4/2026

Και φέτος για τρίτη χρονιά η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει το Suzuki Festival με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν πραγματικό πάθος για τους δύο τροχούς και τη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

"Η Suzuki Moto Greece επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη φορά με το πιο δυναμικό ραντεβού της χρονιάς, το Suzuki Festival 2026, μια εμπειρία αφιερωμένη σε όσους έχουν πραγματικό πάθος για τη μοτοσυκλέτα.

Για 3 ημέρες, 15, 16, 17 Μάϊου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες, ο κόσμος της Suzuki ανοίγεται μπροστά σας με έναν τρόπο πιο ζωντανό και άμεσο από ποτέ.

Νέα μοντέλα, αγαπημένες επιλογές της γκάμας, αλλά και ιδιαίτερες εκδόσεις και αγωνιστικές παρουσίες συνθέτουν ένα σκηνικό που αξίζει να δείτε από κοντά.

Το test ride παραμένει στο επίκεντρο της εμπειρίας, ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να αναδείξουν τον χαρακτήρα κάθε μοτοσυκλέτας, με την καθοδήγηση της ομάδας του Riding School. Πριν από κάθε διαδρομή, οι εκπαιδευτές του Riding School θα σας παρέχουν πρακτικές συμβουλές, για να απολαύσετε τη βόλτα με ασφάλεια και σιγουριά.

Και φυσικά, το Festival δεν είναι μόνο οδήγηση. Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, από τις 14:00 έως τις 15:00, ενώ happenings και φαγητό δίνουν ρυθμό σε ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες.

Κλείστε τη θέση σας για το test ride της μοτοσυκλέτας που επιθυμείτε, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, και ζήστε την απόλυτη εμπειρία Suzuki."