Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Διαγωνισμός MOTO CERT: Από τη Ναύπακτο ο μεγάλος νικητής

Έγινε η κλήρωση με 46.148 συμμετοχές

Πάρα πολλές οι συμμετοχές και σε αυτόν τον διαγωνισμό της MOTO CERT με έπαθλο ένα κράνος της OGK-Kabuto. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η MOTO CERT ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τις συμμετοχές:

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία διεξήχθη και αυτός ο διαγωνισμός της MOTO CERT με τους συμμετέχοντες να φθάνουν τους  46.148 που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

 

Η MOTO CERT επιμένοντας στην ασφάλεια των αναβατών, χάρισε και αυτή την φορά στον νικητή του διαγωνισμού που διεξήγαγε, ένα κράνος κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών OGK-Kabuto Aeroblade 5 αξίας 310,00 €.

H κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με αυτόματο, ηλεκτρονικό και πλήρες αδιάβλητο τρόπο, μέσω ενός εξελιγμένου προγράμματος μεταξύ των δηλωθέντων συμμετοχών στην επίσημη FACE BOOK ιστοσελίδα της MOTOCERT, ανέδειξε νικητή τον Κύριο Κατσιφό Γεώργιο.

Ο Κος. Κατσιφός ταξίδεψε από την Ναύπακτο όπου και διαμένει το Σάββατο 23/5/2020 στη Αθήνα και συγκεκριμένα στην έδρα του αντιπροσώπου της OGK-Kabuto στην Καλλιθέα – Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα 176 76 από όπου και παρέλαβε το κράνος του.

 

Η MotoCert ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και σε αυτόν τον διαγωνισμό και επιφυλάσσεται για περισσότερες εκπλήξεις και νέους διαγωνισμούς  στο μέλλων.

Μείνετε συντονισμένοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις της MOTO CERT

 

https://motocert.gr/[/embed]

https://www.facebook.com/motocert/[/embed]