Διαγωνισμός MOTO CERT: Από τη Ναύπακτο ο μεγάλος νικητής

Έγινε η κλήρωση με 46.148 συμμετοχές
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

26/5/2020

Πάρα πολλές οι συμμετοχές και σε αυτόν τον διαγωνισμό της MOTO CERT με έπαθλο ένα κράνος της OGK-Kabuto. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η MOTO CERT ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τις συμμετοχές:

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία διεξήχθη και αυτός ο διαγωνισμός της MOTO CERT με τους συμμετέχοντες να φθάνουν τους  46.148 που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

 

Η MOTO CERT επιμένοντας στην ασφάλεια των αναβατών, χάρισε και αυτή την φορά στον νικητή του διαγωνισμού που διεξήγαγε, ένα κράνος κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών OGK-Kabuto Aeroblade 5 αξίας 310,00 €.

H κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με αυτόματο, ηλεκτρονικό και πλήρες αδιάβλητο τρόπο, μέσω ενός εξελιγμένου προγράμματος μεταξύ των δηλωθέντων συμμετοχών στην επίσημη FACE BOOK ιστοσελίδα της MOTOCERT, ανέδειξε νικητή τον Κύριο Κατσιφό Γεώργιο.

Ο Κος. Κατσιφός ταξίδεψε από την Ναύπακτο όπου και διαμένει το Σάββατο 23/5/2020 στη Αθήνα και συγκεκριμένα στην έδρα του αντιπροσώπου της OGK-Kabuto στην Καλλιθέα – Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα 176 76 από όπου και παρέλαβε το κράνος του.

 

Η MotoCert ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και σε αυτόν τον διαγωνισμό και επιφυλάσσεται για περισσότερες εκπλήξεις και νέους διαγωνισμούς  στο μέλλων.

Μείνετε συντονισμένοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις της MOTO CERT

 

https://motocert.gr/

https://www.facebook.com/motocert/


 

Πρόστιμο 150.000 ευρώ σε βενζινάδικο που είχε ξανά πιαστεί για πειραγμένους μετρητές

Για ακόμη μία φορά σφάλμα σε συστήματα μέτρησης καυσίμων εντόπισε η Διεύθυνση Ανάπτυξης
antlia
Από το

motomag

2/1/2026

Συνολικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής σε πρατήριο καυσίμων στα Άνω Λιόσια, ύστερα από έλεγχο που αποκάλυψε ότι προσπαθούσαν να εξαπατήσουν τους οδηγούς ανακαλύπτοντας σφάλματα στους μετρητές καυσίμων.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις:

Με τη με αριθμό πρωτοκόλλου 1615698/29-12-2025 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικής Αττικής επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικά εκατόν πενήντα χιλιάδων  ευρώ (150.000,00€)  στην εταιρεία  «ΒΣ ΟΙΛ Ε.Ε. ή VS OIL Ε.Ε.», στα Άνω Λιόσια, διότι κλιμάκιο ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής-Δ/νση Ανάπτυξης Κ.Τ. Αθηνών σε συνεργασία με κλιμάκια ελέγχων  της  Ασφάλειας Αττικής, της ΑΑΔΕ/ΕΛΥΤ και της Δ.Α.Ο.Ε. διαπίστωσαν καταδολίευση των συστημάτων μέτρησης/μετρητών ποσότητας καυσίμων κατά παράβαση του άρθρου 20 παρ. 1 του Ν. 4177/2013 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων “τρώει” πρόστιμο για σφάλμα στους μετρητές καυσίμων, καθώς τον Σεπτέμβριο του είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η Περιφέρεια Αττικής υπογραμμίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο τη διασφάλιση της διαφάνειας, της νομιμότητας και της προστασίας των πολιτών από αθέμιτες πρακτικές στην αγορά καυσίμων.