Διαγωνισμός MOTO CERT: Από τη Ναύπακτο ο μεγάλος νικητής

Έγινε η κλήρωση με 46.148 συμμετοχές
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

26/5/2020

Πάρα πολλές οι συμμετοχές και σε αυτόν τον διαγωνισμό της MOTO CERT με έπαθλο ένα κράνος της OGK-Kabuto. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί η MOTO CERT ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τις συμμετοχές:

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία διεξήχθη και αυτός ο διαγωνισμός της MOTO CERT με τους συμμετέχοντες να φθάνουν τους  46.148 που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

 

Η MOTO CERT επιμένοντας στην ασφάλεια των αναβατών, χάρισε και αυτή την φορά στον νικητή του διαγωνισμού που διεξήγαγε, ένα κράνος κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών OGK-Kabuto Aeroblade 5 αξίας 310,00 €.

H κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με αυτόματο, ηλεκτρονικό και πλήρες αδιάβλητο τρόπο, μέσω ενός εξελιγμένου προγράμματος μεταξύ των δηλωθέντων συμμετοχών στην επίσημη FACE BOOK ιστοσελίδα της MOTOCERT, ανέδειξε νικητή τον Κύριο Κατσιφό Γεώργιο.

Ο Κος. Κατσιφός ταξίδεψε από την Ναύπακτο όπου και διαμένει το Σάββατο 23/5/2020 στη Αθήνα και συγκεκριμένα στην έδρα του αντιπροσώπου της OGK-Kabuto στην Καλλιθέα – Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα 176 76 από όπου και παρέλαβε το κράνος του.

 

Η MotoCert ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και σε αυτόν τον διαγωνισμό και επιφυλάσσεται για περισσότερες εκπλήξεις και νέους διαγωνισμούς  στο μέλλων.

Μείνετε συντονισμένοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις της MOTO CERT

 

https://motocert.gr/

https://www.facebook.com/motocert/


 

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου