Διαγωνισμός MotoCert με δώρο κράνος!

Κάτι λιγότερο από μήνα μέχρι τη λήξη του
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

9/9/2019

Η MotoCert, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που παρέχουν πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίων, η οποία δραστηριοποιείται πλέον και στην χώρα μας από τις αρχές της φετινής χρονιάς, διοργανώνει έναν σούπερ διαγωνισμό, με δώρο ένα κράνος της Airoh αξίας 139 ευρώ!
Στο διαγωνισμό που "τρέχει" στην ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας και να αυξάνει καθημερινά τις συμμετοχές του, ακολουθώντας συγκεκριμένες ενέργειες που περιγράφονται στους όρους του διαγωνισμού, όπως το να επισκεφθεί τις σελίδες της MotoCert στα social media, να εγγραφεί στο newsletter, να παρακολουθήσει video από τις δραστηριότητες της εταιρείας, να κοινοποιήσει τον διαγωνισμό, ή με το να επισκέπτεται σε καθημερινή βάση το site της.
Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 και ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail από την εταιρεία.

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.