Διαγωνισμός MotoCert με δώρο κράνος!

Κάτι λιγότερο από μήνα μέχρι τη λήξη του
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

9/9/2019

Η MotoCert, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που παρέχουν πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίων, η οποία δραστηριοποιείται πλέον και στην χώρα μας από τις αρχές της φετινής χρονιάς, διοργανώνει έναν σούπερ διαγωνισμό, με δώρο ένα κράνος της Airoh αξίας 139 ευρώ!
Στο διαγωνισμό που "τρέχει" στην ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας και να αυξάνει καθημερινά τις συμμετοχές του, ακολουθώντας συγκεκριμένες ενέργειες που περιγράφονται στους όρους του διαγωνισμού, όπως το να επισκεφθεί τις σελίδες της MotoCert στα social media, να εγγραφεί στο newsletter, να παρακολουθήσει video από τις δραστηριότητες της εταιρείας, να κοινοποιήσει τον διαγωνισμό, ή με το να επισκέπτεται σε καθημερινή βάση το site της.
Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 και ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail από την εταιρεία.

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.