Δωρεάν έλεγχος και έκπτωση στο service απ' την Suzuki για όλα τα μοντέλα της

Έκπτωση 25% στα service και τις επισκευές
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

12/12/2018

Εν όψει της επέλασης του χειμώνα και των καιρικών φαινομένων που τον συνοδεύει, η Suzuki αποφάσισε να παρέχει δωρεάν χειμερινό έλεγχο και έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά σε όλες τις μοτοσυκλετες της εταιρείας με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2016. . Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Δελτίο Τύπου:
Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος και Έκπτωση 25% σε service και επισκευές

Οδηγήστε με εμπιστοσύνη!
Kαι φέτος το Χειμώνα, εμπιστευτείτε την Suzuki & Διατηρήστε τη μοτοσικλέτα σας σε «φόρμα».
Επωφεληθείτε σήμερα από το Δωρεάν  Χειμερινό  Έλεγχο και διασφαλίστε την ασφάλεια και την κινητικότητα της μοτοσικλέτα σας. Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους μοτοσυκλετών Suzuki ανεξαρτήτως μοντέλου.
Στη  Suzuki θέλουμε πάντα να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα συντήρησης στις δικές σας ανάγκες και συνθήκες οδήγησης, έχοντας ως στόχο μας τη διασφάλιση της ομαλής και σωστής λειτουργίας της μοτοσυκλέτας σας. Αυτόν τον Χειμώνα σας προσφέρουμε έκπτωση 25%  σε service και επισκευές*. Εσείς απλώς επιλέξτε τον χειμερινό προορισμό σας!
Μάθετε περισσότερα για το Επίσημο Δίκτυο Αντιπροσώπων Suzuki,  και απολαύστε στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν οι μοτοσυκλέτες Suzuki.


*Εξαιρούνται εργασίες για φανοποιεία και αξεσουάρ.  Ισχύει για μοτοσυκλέτες με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας προγενέστερης της 31ης Δεκεμβρίου 2016.
Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. – 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης τηλ: 210 3499940
www.suzuki.gr

Σύλληψη 20χρονου αναβάτη: Παραβίασε 10 κόκκινα στην Τσιμισκή τρέχοντας να ξεφύγει

Καταδίωξη βράδυ Δεκαπενταύγουστου μέχρι λίγο πιο κάτω όπου συνελήφθη
Σύλληψη 20χρονου αναβάτη: Παραβίασε 10 κόκκινα στην Τσιμισκή τρέχοντας να ξεφύγει
Από το

motomag

16/8/2025

Βράδυ Δεκαπενταύγουστου στην άδεια πόλη, ένας 20χρονος αναβάτης εντοπίστηκε στην Τσιμισκή, κεντρικό δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να εκμεταλλεύεται την σπάνια εικόνα του δρόμου χωρίς αυτοκίνητα και να αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες σύμφωνα με το Μακεδονικό πρακτορείο.

Αστυνομική της ομάδας Ζήτα του άναψαν φάρους και καθώς δεν έκοψε ξεκίνησε καταδίωξη κατά την οποία πέρασε όσα κόκκινα συνάντησε στον δρόμο του, σημειώνοντας 10 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, επιπλέον των υπολοίπων παραβάσεων.

Συνεχίζοντας ευθεία και με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης, τελικά ακινητοποιήθηκε λίγο πιο κάτω, στην Παλαιού Σταθμού συμπληρώνοντας την μακρά λίστα με την οποία θα πάει στον Εισαγγελέα…