Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Καλλιρρόης!

Το πρώην «No Limits» άλλαξε

Στο κέντρο του εμπορικού κόσμου της μοτοσυκλέτας, στην Καλλιρρόης, εγκαινιάστηκε ένα νέο κατάστημα με αξεσουάρ. Η εταιρία Drakos Engineering, με πολυετή θέση στην αγορά της μοτοσυκλέτας, πραγματοποίησε το επόμενο βήμα με νέες αντιπροσωπεύσεις και νέο, πολυτελές κατάστημα.

Στο περιοδικό έχουμε μία συναισθηματική δέσμευση με τον συγκεκριμένο αριθμό της οδού Καλλιρρόης, από την εποχή που άνοιξε το No Limits για πρώτη φορά, έπειτα άλλαξε χέρια και μετά την μεταφορά του σε νέα διεύθυνση ο χώρος ήταν κενός. Με μία ριζική ανακαίνιση και στοχεύοντας σε κάτι δύσκολο, να κάνει το διαφορετικό σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά, η Drakos Engineering κατάφερε τελικά να δημιουργήσει ένα νέο κατάστημα, πολυτελές από κάθε πλευρά και να το εξοπλίσει με νέα προϊόντα!

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, η Drakos Engineering υποδέχτηκε το κοινό με κάθε επισημότητα και όλη την ομάδα και το προσωπικό σε ετοιμότητα. Οι τσάντες της Ogio δέσποζαν από την είσοδο ακόμη, όμορφα παρατεταγμένες με την γκάμα σε άμεση πρόσβαση, ενώ ο casual και MX ρουχισμός των εταιριών FXR RACING και TROY LEE DESIGNS βρισκόταν επίσης σε πλήρη ανάπτυξη. Κράνη και εξοπλισμός για αναβάτες μοτοσυκλέτας αλλά και ποδηλάτου, προστατευτικά, μάσκες, μπότες γεμίζουν τον καλαίσθητο χώρο.

Παράλληλα η Drakos Engineering έχει πλέον και ακόμη ένα σημείο πώλησης για τον πλούσιο κατάλογο ανταλλακτικών και τις υπόλοιπες επίσημες αντιπροσωπείες που έχει στην Ελλάδα, περισσότερες από δέκα! Με εμπορική και τεχνική σταδιοδρομία από το 1963 εισάγει πιστόνια, μπιέλες, στροφάλους, μέταλλα κινητήρα, εκκεντροφόρους, βαλβίδες- ωστήρια – ρυθμιζόμενα γρανάζια, retainers, ιμάντες εκκεντροφόρου, μπουζώνια και βίδες, φλάντζες, κιτ αυξήσεως κυβισμού κ.α. ενώ η εμπλοκή της στους αγώνες μοτοσυκλέτας είναι αδιάληπτη όλες αυτές τις δεκαετίες με σημαντικές χορηγίες και μεγάλη υποστήριξη στους Έλληνες αναβάτες!

Έχοντας περάσει τον μισό αιώνα καταξιωμένης εμπορικής παρουσίας και με την τρίτη γενιά να έχει πλέον ενεργό ρόλο, το νέο κατάστημα είναι μονάχα ένα επιστέγασμα προς την μελλοντική της πορεία!

Μείναμε ευχαριστημένοι από την σύγχρονη, μοντέρνα και καλαίσθητη εικόνα του καταστήματος, την ευγένεια και την προθυμότητα του προσωπικού και το γεγονός πως ο Έλληνας καταναλωτής έχει ένα ακόμη σημείο πώλησης και την ισχυρή αντιπροσώπευση ορισμένων πολύ γνωστών εταιριών! Τους ευχόμαστε καλές δουλειές και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό για το οποίο ξεχωρίζουν, φέρνοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, επιδεικνύοντας κάθε σεβασμό!

Για να δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και την γκάμα των προϊόντων, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://moto.drakosengineering.com/