Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Καλλιρρόης!

Το πρώην «No Limits» άλλαξε

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/10/2019

Στο κέντρο του εμπορικού κόσμου της μοτοσυκλέτας, στην Καλλιρρόης, εγκαινιάστηκε ένα νέο κατάστημα με αξεσουάρ. Η εταιρία Drakos Engineering, με πολυετή θέση στην αγορά της μοτοσυκλέτας, πραγματοποίησε το επόμενο βήμα με νέες αντιπροσωπεύσεις και νέο, πολυτελές κατάστημα.

Στο περιοδικό έχουμε μία συναισθηματική δέσμευση με τον συγκεκριμένο αριθμό της οδού Καλλιρρόης, από την εποχή που άνοιξε το No Limits για πρώτη φορά, έπειτα άλλαξε χέρια και μετά την μεταφορά του σε νέα διεύθυνση ο χώρος ήταν κενός. Με μία ριζική ανακαίνιση και στοχεύοντας σε κάτι δύσκολο, να κάνει το διαφορετικό σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά, η Drakos Engineering κατάφερε τελικά να δημιουργήσει ένα νέο κατάστημα, πολυτελές από κάθε πλευρά και να το εξοπλίσει με νέα προϊόντα!

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, η Drakos Engineering υποδέχτηκε το κοινό με κάθε επισημότητα και όλη την ομάδα και το προσωπικό σε ετοιμότητα. Οι τσάντες της Ogio δέσποζαν από την είσοδο ακόμη, όμορφα παρατεταγμένες με την γκάμα σε άμεση πρόσβαση, ενώ ο casual και MX ρουχισμός των εταιριών FXR RACING και TROY LEE DESIGNS βρισκόταν επίσης σε πλήρη ανάπτυξη. Κράνη και εξοπλισμός για αναβάτες μοτοσυκλέτας αλλά και ποδηλάτου, προστατευτικά, μάσκες, μπότες γεμίζουν τον καλαίσθητο χώρο.

Παράλληλα η Drakos Engineering έχει πλέον και ακόμη ένα σημείο πώλησης για τον πλούσιο κατάλογο ανταλλακτικών και τις υπόλοιπες επίσημες αντιπροσωπείες που έχει στην Ελλάδα, περισσότερες από δέκα! Με εμπορική και τεχνική σταδιοδρομία από το 1963 εισάγει πιστόνια, μπιέλες, στροφάλους, μέταλλα κινητήρα, εκκεντροφόρους, βαλβίδες- ωστήρια – ρυθμιζόμενα γρανάζια, retainers, ιμάντες εκκεντροφόρου, μπουζώνια και βίδες, φλάντζες, κιτ αυξήσεως κυβισμού κ.α. ενώ η εμπλοκή της στους αγώνες μοτοσυκλέτας είναι αδιάληπτη όλες αυτές τις δεκαετίες με σημαντικές χορηγίες και μεγάλη υποστήριξη στους Έλληνες αναβάτες!

Έχοντας περάσει τον μισό αιώνα καταξιωμένης εμπορικής παρουσίας και με την τρίτη γενιά να έχει πλέον ενεργό ρόλο, το νέο κατάστημα είναι μονάχα ένα επιστέγασμα προς την μελλοντική της πορεία!

Μείναμε ευχαριστημένοι από την σύγχρονη, μοντέρνα και καλαίσθητη εικόνα του καταστήματος, την ευγένεια και την προθυμότητα του προσωπικού και το γεγονός πως ο Έλληνας καταναλωτής έχει ένα ακόμη σημείο πώλησης και την ισχυρή αντιπροσώπευση ορισμένων πολύ γνωστών εταιριών! Τους ευχόμαστε καλές δουλειές και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό για το οποίο ξεχωρίζουν, φέρνοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, επιδεικνύοντας κάθε σεβασμό!

Για να δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και την γκάμα των προϊόντων, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://moto.drakosengineering.com/

Αττική: Δύο σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτες μέσα σε λίγες ώρες

Το ένα μάλιστα ήταν και θανατηφόρο
ekav
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/6/2026

Δύο τροχαία συνέβησαν χτες στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα συνέβη σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 46χρονου αναβάτη, ενώ το δεύτερο συνέβη στο Ίλιον και δύο νεαροί είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χτες το βράδυ σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν 46χρονος αναβάτης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα σήμανσης και έπειτα σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα δεύτερο τροχαίο συνέβη χτες το απόγευμα στο Ίλιον, όταν μια 48χρονη οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, το οποίο όμως εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα που επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.