Ducati Campioni in Festa – Η φιέστα των πρωταθλητών [VIDEO]

Bagnaia, Bautista, Bulega, Martin, Bezzecchi, Cairoli και Lupino έκαναν την εμφάνιση τους προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού
motomag <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fcctHR6Zkg8?si=h5FUM2jScapKA6vC" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/12/2023

Η Ducati γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο στη Μπολόνια τη φετινή αγωνιστική χρονιά στην οποία κατέκτησε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα σε MotoGP, WorldSBK και WorldSSP, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε τις πέντε συλλεκτικές εκδόσεις της Panigale οι οποίες θα βαφτούν στα χρώματα των Francesco Bagnaia, Alvaro Bautista, Nicolo Bulega, Jorge Martin και Marco Bezzecchi.

Η Unipol Arena και οι δρόμοι γύρω της στην πόλη της Μπολόνια “βάφτηκαν” στα κόκκινα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου προκειμένου να καλωσορίσουν τους πρωταθλητές της Ducati για το 2023. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς Barbara Pedrotti και τον Gianluca Gazzoli καλωσόρισαν αρχικά τον κόσμο ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκαν τους Claudio Domenicali (CEO της Ducati) και Luigi Dall'Igna (Γενικό Διευθυντή της Ducati Corse), με τους δύο τους να μιλούν για τα αγωνιστικά και εμπορικά επιτεύγματα της ιταλικής εταιρείας. Υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος Rockin'1000 ανέβηκαν στη σκηνή οι φετινοί πρωταγωνιστές της Ducati στους θεσμούς MotoGP, WorldSBK και WorldSSP.

Ducati Campioni in Festa – Η φιέστα των πρωταθλητών [VIDEO]

Οι Francesco Bagnaia (Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Ducati Lenovo Team), Αlvaro Bautista (Πρωταθλητής WorldSBK, Aruba.it Racing – Ducati Team) και Nicolο Bulega (Πρωταθλητής WorldSSP, Team Aruba.it Racing WSSP), μαζί με τους Jorge Martin (Pramac Racing Team) και Marco Bezzecchi (VR46 Racing Team) ανέβηκαν στη σκηνή με μοτοσυκλέτες της Ducati οι οποίες ήταν βαμμένες στα αγωνιστικά τους χρώματα. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε πως 854 συλλεκτικές Panigale με την υπογραφή των αναβατών στο ρεζερβουάρ τους θα διατεθούν προς πώληση. Αυτές θα είναι βαμμένες στα αγωνιστικά χρώματα των Francesco Bagnaia, Alvaro Bautista, Nicolo Bulega, Jorge Martin και Marco Bezzecchi. Στα πλαίσια του Campioni in Festa η Ducati γιόρτασε την είσοδο της στους αγώνες Motocross η οποία με ταχύτατους ρυθμούς παίρνει σάρκα και οστά. Στην Unipol Arena βρέθηκαν ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MX Antonio Cairoli και ο αναβάτης της Alessandro Lupino. Ταυτόχρονα η Ducati ανακοίνωσε πως η επίσημη πρεμιέρα των αγωνιστικών της ομάδων Ducati Lenovo Team, Aruba.it Racing – Ducati Team, καθώς και εκείνης που θα αγωνιστεί στο Italian Motocross Championship 2024 θα διεξαχθεί στις 21-23 Ιανουαρίου στο χειμερινό θέρετρο Madonna di Campiglio.

Ετικέτες

3o Suzuki Festival - Έρχεται στις 15-17 Μαΐου 2026 σε άσφαλτο και χώμα

Με πολλά happenings, test rides και σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης 
Suzuki Festival 2026 ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

30/4/2026

Και φέτος για τρίτη χρονιά η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει το Suzuki Festival με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν πραγματικό πάθος για τους δύο τροχούς και τη μοτοσυκλέτα.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

"Η Suzuki Moto Greece επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη φορά με το πιο δυναμικό ραντεβού της χρονιάς, το Suzuki Festival 2026, μια εμπειρία αφιερωμένη σε όσους έχουν πραγματικό πάθος για τη μοτοσυκλέτα.

Για 3 ημέρες, 15, 16, 17 Μάϊου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες, ο κόσμος της Suzuki ανοίγεται μπροστά σας με έναν τρόπο πιο ζωντανό και άμεσο από ποτέ.

Νέα μοντέλα, αγαπημένες επιλογές της γκάμας, αλλά και ιδιαίτερες εκδόσεις και αγωνιστικές παρουσίες συνθέτουν ένα σκηνικό που αξίζει να δείτε από κοντά.

Το test ride παραμένει στο επίκεντρο της εμπειρίας, ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να αναδείξουν τον χαρακτήρα κάθε μοτοσυκλέτας, με την καθοδήγηση της ομάδας του Riding School. Πριν από κάθε διαδρομή, οι εκπαιδευτές του Riding School θα σας παρέχουν πρακτικές συμβουλές, για να απολαύσετε τη βόλτα με ασφάλεια και σιγουριά.

Και φυσικά, το Festival δεν είναι μόνο οδήγηση. Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, από τις 14:00 έως τις 15:00, ενώ happenings και φαγητό δίνουν ρυθμό σε ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες.

Κλείστε τη θέση σας για το test ride της μοτοσυκλέτας που επιθυμείτε, την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, και ζήστε την απόλυτη εμπειρία Suzuki."