Ducati Campioni in Festa – Η φιέστα των πρωταθλητών [VIDEO]

Bagnaia, Bautista, Bulega, Martin, Bezzecchi, Cairoli και Lupino έκαναν την εμφάνιση τους προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού
motomag <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fcctHR6Zkg8?si=h5FUM2jScapKA6vC" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/12/2023

Η Ducati γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο στη Μπολόνια τη φετινή αγωνιστική χρονιά στην οποία κατέκτησε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα σε MotoGP, WorldSBK και WorldSSP, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε τις πέντε συλλεκτικές εκδόσεις της Panigale οι οποίες θα βαφτούν στα χρώματα των Francesco Bagnaia, Alvaro Bautista, Nicolo Bulega, Jorge Martin και Marco Bezzecchi.

Η Unipol Arena και οι δρόμοι γύρω της στην πόλη της Μπολόνια “βάφτηκαν” στα κόκκινα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου προκειμένου να καλωσορίσουν τους πρωταθλητές της Ducati για το 2023. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς Barbara Pedrotti και τον Gianluca Gazzoli καλωσόρισαν αρχικά τον κόσμο ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκαν τους Claudio Domenicali (CEO της Ducati) και Luigi Dall'Igna (Γενικό Διευθυντή της Ducati Corse), με τους δύο τους να μιλούν για τα αγωνιστικά και εμπορικά επιτεύγματα της ιταλικής εταιρείας. Υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος Rockin'1000 ανέβηκαν στη σκηνή οι φετινοί πρωταγωνιστές της Ducati στους θεσμούς MotoGP, WorldSBK και WorldSSP.

Ducati Campioni in Festa – Η φιέστα των πρωταθλητών [VIDEO]

Οι Francesco Bagnaia (Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Ducati Lenovo Team), Αlvaro Bautista (Πρωταθλητής WorldSBK, Aruba.it Racing – Ducati Team) και Nicolο Bulega (Πρωταθλητής WorldSSP, Team Aruba.it Racing WSSP), μαζί με τους Jorge Martin (Pramac Racing Team) και Marco Bezzecchi (VR46 Racing Team) ανέβηκαν στη σκηνή με μοτοσυκλέτες της Ducati οι οποίες ήταν βαμμένες στα αγωνιστικά τους χρώματα. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε πως 854 συλλεκτικές Panigale με την υπογραφή των αναβατών στο ρεζερβουάρ τους θα διατεθούν προς πώληση. Αυτές θα είναι βαμμένες στα αγωνιστικά χρώματα των Francesco Bagnaia, Alvaro Bautista, Nicolo Bulega, Jorge Martin και Marco Bezzecchi. Στα πλαίσια του Campioni in Festa η Ducati γιόρτασε την είσοδο της στους αγώνες Motocross η οποία με ταχύτατους ρυθμούς παίρνει σάρκα και οστά. Στην Unipol Arena βρέθηκαν ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MX Antonio Cairoli και ο αναβάτης της Alessandro Lupino. Ταυτόχρονα η Ducati ανακοίνωσε πως η επίσημη πρεμιέρα των αγωνιστικών της ομάδων Ducati Lenovo Team, Aruba.it Racing – Ducati Team, καθώς και εκείνης που θα αγωνιστεί στο Italian Motocross Championship 2024 θα διεξαχθεί στις 21-23 Ιανουαρίου στο χειμερινό θέρετρο Madonna di Campiglio.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες