Ducati: Διοικητικές αλλαγές στο R&D και στην παραγωγή

Αλλάζει πόστο ο Forni
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

19/11/2019

Ο Andrea Forni είναι πιθανόν ο πιο γνωστός manager της Ducati στους έλληνες μοτοσυκλετιστές καθώς έχει επισπευτεί αρκετές φορές τη χώρα μας έχει οδηγήσει μαζί τους στην πίστα των Σερρών στα πλαίσια του Hellas Ducati Weekend. Στα 31 χρόνια που εργάζεται στην Ducati, έχει περάσει από πολλές διαφορετικές θέσεις, όλες τους σχετικές με την μηχανολογία.

Τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη του R&D, κυρίως των μοτοσυκλετών παραγωγής και πέρναγε πολλές μέρες τον χρόνο ανάμεσα στο εργοστάσιο της Bologna και την πίστα του Nardo στη νότια Ιταλία, όπου πλέον ανήκει την Porsche (μέλος του ομίλου VW, όπου ανήκει και η Ducati) και πέρα από την τεράστια κυκλική πίστα των 12 χιλιομέτρων που είναι ορατή από το διάστημα, περιλαμβάνει πίστες δοκιμών κρατήματος και ειδικά εργαστήρια προσομοίωσης καιρικών συνθηκών, όπου δοκιμάζονται οι αντοχές των μηχανικών μερών των πρωτοτύπων πριν μπουν στην παραγωγή. Από δω και στο εξής, ο Andrea Forni θα έχει τη θέση του διευθυντή ποιοτικού ελέγχου.

Τη θέση του Forni αναλαμβάνει ο Vincenzo De Silvio και ταυτόχρονα παίρνει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Ducati. Ο De Silvio προέρχεται από το αγωνιστικό τμήμα της Ducati, έχει 18 χρόνια προϋπηρεσία στην ιταλική εταιρεία και ήταν ήδη στο R&D ως διευθυντής σχεδιασμού κινητήρων.

Σημαντική αναβάθμιση θα έχει και ο Andrea Gesi μετά από 21 χρόνια στην εταιρεία, αφού μαζί με τη νέα θέση του διευθυντή παραγωγής, θα έχει και αυτός μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Ducati στην Μπολόνια, αλλά και σε εκείνο της Ducati Ταϊλάνδης.

Η θέση που πήρε ο Andrea Gesi ήταν του Silvano Fini, ο οποίος αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο, ως υπεύθυνος για την σχέση της Ducati τους προμηθευτές.  

 

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες