Ducati Multistrada 1100 DS μόνο 9.990 ευρώ

Από το

Μαύρο Σκύλο

6/2/2012

H τελευταία έκδοση της Ducati Multistrada με τον αερόψυκτο L2 κινητήρα υπάρχει ακόμη καινούργια σε κόκκινο χρώμα και προσφέρεται στην τιμή των 9.990 ευρώ. Ο κινητήρας της αποδίδει 95 ίππους, οι αναρτήσεις της είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι της Marchesini και το ρεζερβουάρ χωράει είκοσι λίτρα. Ο desmo κινητήρας, στην έκδοση DS, χρειάζεται αραιότερα διαστήματα συντήρησης και συγκεκριμένα κάθε 12.000 χιλιόμετρα. Για περισσότερες πληροφορίες στο Ducati Store, Πλαταιών 4-6 στο Γκάζι, τηλ. 210 9248996.

Ξάνθη: Επίσημη αναγνώριση 4 μοτοσυκλετιστικών ορεινών περασμάτων

Ο Δήμος Ξάνθης προσκαλεί τον μοτοσυκλετιστικό τουρισμό
Ξάνθη
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/8/2026

Η αρχή έγινε με τον Δήμο Σουλίου τον Μάιο, ο οποίος επισημοποίησε στο Εθνικό Σύστημα Αναγνώρισης Μοτοσυκλετιστικών Πάσων και Διαδρομών τρία ορεινά περάσματα (πάσα).

Στη διάρκεια του Καλοκαιριού ακολούθησε και ο Δήμος Κόνιτσας εντάσσοντας άλλα έξι πάσα στο πρόγραμμα αυτό, για να έρθει τώρα ο Δήμος Ξάνθης να το εμπλουτίσει με άλλα τέσσερα.

Στον εθνικό σύστημα μπαίνουν τα:

  • Πάσο Λειβαδίτη
  • Πάσο Χαιντού
  • Πάσο Προφήτη Ηλία – Καλλιθέα
  • Πάσο Τσάλ

Πρόκειται για μια σημαντική και ωφέλιμη πρωτοβουλία που αναδεικνύει πανέμορφες γωνίες της χώρας που συνήθως ζουν στη σκιά των πιο παραδοσιακών τουριστικών προορισμών, ειδικά το Καλοκαίρι που η θάλασσα έχει τον πρώτο λόγο.

Από την άλλη προάγει τον θεματικό τουρισμό προσκαλώντας το μοτοσυκλετιστικό κοινό – τόσο της Ελλάδας όσο και το διεθνές – να απολαύσει μοναδικές διαδρομές και να συμβάλλει στις τοπικές οικονομίες, κάτι που μάλιστα έχει νόημα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο τις παραδοσιακές τουριστικές περιόδους.