Ducati Multistrada 1100 DS μόνο 9.990 ευρώ

Από το

Μαύρο Σκύλο

6/2/2012

H τελευταία έκδοση της Ducati Multistrada με τον αερόψυκτο L2 κινητήρα υπάρχει ακόμη καινούργια σε κόκκινο χρώμα και προσφέρεται στην τιμή των 9.990 ευρώ. Ο κινητήρας της αποδίδει 95 ίππους, οι αναρτήσεις της είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι της Marchesini και το ρεζερβουάρ χωράει είκοσι λίτρα. Ο desmo κινητήρας, στην έκδοση DS, χρειάζεται αραιότερα διαστήματα συντήρησης και συγκεκριμένα κάθε 12.000 χιλιόμετρα. Για περισσότερες πληροφορίες στο Ducati Store, Πλαταιών 4-6 στο Γκάζι, τηλ. 210 9248996.

Valentino Rossi: Τελειώνει το βιβλίο του και ξεκινά σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Προσωρινή παύση στην καριέρα του στο FIA World Endurance Championship - Για να ολοκληρώσει την τηλεοπτική σειρά
Rossi
Από τον

Παύλο Καρατζά

12/12/2025

Ο Valentino Rossi ήταν καλεσμένος σε Ιταλική, όπου και ανακοίνωσε πως το βιβλίο που ετοιμάζει για τη ζωή του βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση και μετά θα ξεκινήσει και δική του σειρά ντοκιμαντέρ.

Ο Ιταλός αναβάτης αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο γράφει την αυτοβιογραφία του και μάλιστα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του, ενώ στην είπε πως έπειτα θέλει να βγει στις οθόνες και ντοκιμαντέρ για την ζωή του.

Η είδηση αυτή έρχεται την ίδια στιγμή που η BMW ανακοίνωσε πως ο Ιταλός δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην σύνθεση της LMGT3 και αυτές οι δύο ειδήσεις ίσως και να σχετίζονται. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπήκε στον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου το 2022, μετά το τέλος της καριέρας του στο MotoGP.

Ο Γιατρός συνεργάστηκε με την ομάδα WRT για να αγωνιστεί στο GT World Challenge, πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής FIA WEC το 2024 με την βελγική ομάδα ως εργοστασιακός οδηγός της BMW. Φέτος βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης.

Η ομάδα του επιβεβαίωσε πλέον ότι ο Rossi δεν θα συμμετέχει στο WEC του επόμενου έτους, με το αυτοκίνητο Νο 46 να αντικαθίσταται από το Νο 69 των Anthony McIntosh, Dan Harper και Parker Thompson. Το συμβόλαιο του Rossi με την BMW λήγει στο τέλος του έτους, αν και ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να προχωρήσει και να αγωνιστεί και στη μεγαλύτερη κατηγορία Hypercar του WEC. Προς το παρόν τα σενάρια τον θέλουν να βρίσκει ξανά τον δρόμο του στους αγώνες αυτοκινήτου στο πρωτάθλημα GT World Challenge Europe.

 

Ετικέτες