Ducati Panigale V4: Επετειακή έκδοση "916"

Σε μόλις 500 κομμάτια
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

10/7/2019

Το 2019 σηματοδοτεί την 25η επέτειο απ’ τη δημιουργία της θρυλικής 916, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα αντικειμενικά, μια απ’ τις ομορφότερες μοτοσυκλέτες που έχουν φτιαχτεί ποτέ. Το μοντέλο κυκλοφόρησε το 1994, ενώ το 1998 έκλεισε τον κύκλο του και αντικαταστάθηκε απ’ την 996.  Η Ducati για να γιορτάσει την επέτειο της 916 αποφάσισε να βγάλει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση της νέας πανίσχυρης Panigale V4 σε 500 αριθμημένα αντίτυπα. Η περιορισμένη έκδοση ξεχωρίζει απ’ την διχρωμία της (κόκκινο άσπρο, όπως ήταν τα αγωνιστικά χρώματα της εποχής) καθώς και τον αριθμό "1" μπροστά στο φαίρινγκ της, τον οποίο έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μόνο ο πρωταθλητής της περσινής χρονιάς στο εκάστοτε πρωτάθλημα. Ο λόγος που το έκανε αυτό η Ducati ήταν για να τιμήσει μαζί με την 916 και τον Carl Fogarty που πήρε τέσσερις τίτλους στο WSBK, τη δεκαετία του ’90 μαζί της. Επίσης, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτες, η πάνω πλάκα του πιρουνιού της V4 αναγράφει τον αύξοντα αριθμό του μοντέλου μαζί με το όνομα της έκδοσης, χαραγμένο με λέιζερ.

Στον επερχόμενο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική Leguna Seca, η Ducati θα παρουσιάσει την Panigale V4 25ο Anniversario 916, παρέα με τον Carl Fogarty και τους εργοστασιακούς αναβάτες της ομάδας, Alvaro Bautista και Chaz Davies. Οι μοτοσυκλέτες τους δε, θα έχουν και αυτές τα γραφικά της επετειακής έκδοσης. Δυστυχώς για μας, στο δελτίο τύπου της Ducati υπάρχουν μόνο δύο φωτογραφίες της έκδοσης, με την εταιρεία απ’ το Bolognia να εντείνει περισσότερο την ανυπομονησία των θαυμαστών της, μέχρι τα αποκαλυπτήριά της στο αγωνιστικό τριήμερο.

Ετικέτες

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες