Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens

Η συνέχεια θα δοθεί στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan Expo από τις 10 έως τις 14 Απριλίου
motomag Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/3/2024

Τα νέα μοντέλα της Ducati καθώς και η νέα σειρά ένδυσης της ιταλικής εταιρείας παρουσιάστηκαν στο κοινό στις 20 Μαρτίου στο Ducati Athens.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την μονοκύλινδρη Hypermotard 698 Mono & RVE μία μοτοσυκλέτα που εμείς στο ΜΟΤΟ οδηγήσαμε στη Βαλένθια της Ισπανίας, την περιορισμένης παραγωγής Multistrada RS, την Desert X Rally, την Multistrada V4 και την Multistrada V4 S Grand Tour.

Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens

Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη νέα σειρά γυαλιών Carrera Ducati και τη νέα σειρά apparel της Ducati με ρούχα σχεδιασμένα όχι μόνο για οδήγηση, αλλά και για καθημερινή χρήση.

Χρέη DJ ανέλαβε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος έχει δηλώσει πως είναι λάτρης της εταιρείας του Borgo Panigale. Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην εκδήλωση της Ducati δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της εταιρείας στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan EXPO από τις 10 έως τις 14 Απριλίου, στο περίπτερο της Kosmocar-Ducati.

Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati AthensDucati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens

 

Το MOTO πήγε στο Suzuki Festival 2025

Το μοτοσυκλετιστικό τριήμερο ξεκίνησε σήμερα στις Αφίδνες
suzuki
Από το

motomag

9/5/2025

Η Suzuki Moto Greece διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Suzuki Festival, τη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους της.

Σήμερα, αύριο και μεθαύριο, από τις 10:00 έως τις 19:00, η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki σας περιμένει στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δράση, μοτοσυκλέτες και εκπλήξεις.

Εμείς ήμασταν εκεί σήμερα και είδαμε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Suzuki όπως και τα νέα DR-Z 4S και DR-Z 4SM. Καθώς επίσης και εμβληματικά αγωνιστικά, custom και ιστορικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη ακόμη και σήμερα που είναι μία εργάσιμη ημέρα, οπότε το Σαββατοκύριακο οι εγκαταστάσεις του Riding School αναμένεται να είναι γεμάτες, καθώς όλα τα test rides είναι ήδη κλεισμένα.

Πριν από κάθε test ride μάλιστα, οι εκπαιδευτές του Riding School παρέχουν στους συμμετέχοντες οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει τον πρώτο επίσημο προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης MotoGP στην Ελλάδα, powered by MOTOKINISI.

Επιπλέον, το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 14:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης από την ομάδα του Riding School, ανοιχτά σε όλους τους επισκέπτες.

Μουσική, φαγητό και happenings συνοδεύουν αυτή τη μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας, αφιερωμένη στους φίλους της Suzuki – και όχι μόνο!