Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens

Η συνέχεια θα δοθεί στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan Expo από τις 10 έως τις 14 Απριλίου
motomag Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/3/2024

Τα νέα μοντέλα της Ducati καθώς και η νέα σειρά ένδυσης της ιταλικής εταιρείας παρουσιάστηκαν στο κοινό στις 20 Μαρτίου στο Ducati Athens.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την μονοκύλινδρη Hypermotard 698 Mono & RVE μία μοτοσυκλέτα που εμείς στο ΜΟΤΟ οδηγήσαμε στη Βαλένθια της Ισπανίας, την περιορισμένης παραγωγής Multistrada RS, την Desert X Rally, την Multistrada V4 και την Multistrada V4 S Grand Tour.

Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens

Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη νέα σειρά γυαλιών Carrera Ducati και τη νέα σειρά apparel της Ducati με ρούχα σχεδιασμένα όχι μόνο για οδήγηση, αλλά και για καθημερινή χρήση.

Χρέη DJ ανέλαβε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος έχει δηλώσει πως είναι λάτρης της εταιρείας του Borgo Panigale. Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην εκδήλωση της Ducati δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της εταιρείας στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan EXPO από τις 10 έως τις 14 Απριλίου, στο περίπτερο της Kosmocar-Ducati.

Ducati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati AthensDucati Season Opening 2024 – Η εκκίνηση δόθηκε στο Ducati Athens

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες