Δυναμική συνεργασία Γκοργκόλης Α.Ε. με τα λιπαντικά Motorex

Η νέα σειρά λιπαντικών Daytona Motor Oil θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα
motomag H Γκοργκόλης Α.Ε. συνεργάζεται με την MotoMarket για την προώθηση λιπαντικών Motorex
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/5/2024

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη motomarket, για διάθεση στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε., νέας σειράς λιπαντικών παραγωγής Ελβετίας από τη MOTOREX, υπό το εμπορικό σήμα Daytona Motor Oil.

Το δελτίο τύπου της Γκοργκόλης Α.Ε. αναφέρει τα εξής: "

Η Γκοργκόλης Α.Ε. με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη motomarket, την πλέον ειδικευμένη εταιρεία εξοπλισμού αναβάτη-μοτοσυκλέτας στην ελληνική αγορά, για την πληρέστερη προώθηση των ελβετικών λιπαντικών MOTOREX στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Στο αμέσως επόμενο στάδιο θα αρχίσει η διάθεση της νέας ειδικής σειράς λιπαντικών, παραγωγής Ελβετίας από την MOTOREX, με ιδιαίτερη formula προδιαγραφών της Daytona Motor Oil ειδική για δίκυκλα αυξημένων απαιτήσεων και επιδόσεων."

H Γκοργκόλης Α.Ε. συνεργάζεται με την MotoMarket για την προώθηση λιπαντικών Motorex
Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.