Δυστύχημα με μοτοσυκλέτα στα γυρίσματα του Deadpool 2

Νεκρή γυναίκα οδηγός
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/8/2017

Έχασε την ζωής της εχθές κατά την διάρκεια ενός stunt, η πρώτη Αμερικανίδα αφρικανικής καταγωγής που έχει αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα. Η Joi 'SJ' Harris, ντουμπλάριζε την ηθοποιό Zazie Beetz στο σίκουελ της ταινίας Deadpool, που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου ηπερήρωα της Marvel. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου στο Βανκούβερ και την ταυτότητά της αποκάλυψε η Καναδική Ένωση Κινηματογράφου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθώς τα γυρίσματα γινόντουσαν σε ελεγχόμενη περιοχή στο κέντρο της πόλης, η άτυχη Harris βγήκε εκτός του χώρου τον γυρισμάτων, εκσφενδονίστηκε από την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και κατέληξε σε παρακείμενη είσοδο κτηρίου χάνοντας ακαριαία την ζωή της. Ήταν η πρώτη φορά που εργαζόταν ως "stunt woman" αλλά είχαν προηγηθεί δύο ημέρες πρόβας για την συγκεκριμένη σκηνή καθώς και πέντε επαναλήψεις αμέσως πριν αρχίσει το γύρισμα. Η Harris φορούσε την στολή του χαρακτήρα που ντουμπλάριζε που δεν περιλαμβάνει κράνος, όταν για λόγους που ερευνούνται από τις Καναδικές Αρχές, έχασε τον έλεγχο. Το γύρισμα της ταινίας έχει πλέον διακοπεί.

Ως αγωνιζόμενη σε επίσημους αγώνες της American Motorcyclist Association, είχε ξεχωρίσει όταν δήλωσε πως οι γυναίκες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες από τους άντρες, αν σταματούσαν την υπεραναλυτική σκέψη και συγκεντρωνόντουσαν στην οδήγηση. Σε δύο χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας, η Harris σημείωνε και πτώσεις και τραυματισμούς, όπως φαίνεται στο παρακάτω -δικό της- video, χωρίς ωστόσο να πτοείται θέλοντας να συνεχίσει να αγωνίζεται, ενώ παράλληλα δοκίμαζε την είσοδό της στον κινηματογράφο.

 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τον κοινωνικό της περίγυρο.   

Ετικέτες

Στη δημοσιότητα Video με το δυστύχημα μοτοσυκλέτας και νταλίκας στη Θεσσαλονίκη

Φαίνεται ο αναβάτης να είδε από μακριά το πράσινο και να πέρασε
Στη δημοσιότητα Video με το δυστύχημα μοτοσυκλέτας και νταλίκας στη Θεσσαλονίκη
Από το

motomag

18/9/2025

Στην δημοσιότητα VIDEO από την στιγμή που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στην Θεσσαλονίκη.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου αναβάτη, ελληνικής καταγωγής και την σύλληψη του Βούλγαρου οδηγού του φορτηγού και μαζί των δύο Ελλήνων και του Αλβανού που έκαναν κουμάντο.

Η τραγική στιγμή

Η μοτοσυκλέτα φαίνεται πως βλέπει από μακριά το φανάρι να ανάβει πράσινο και περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, δεν προλαβαίνει να αντιληφθεί εγκαίρως πως ο δρόμος μπροστά είναι κλειστός από την νταλίκα που διασχίζει κάθετα την Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής.

Σε δεύτερο VIDEO ο χρήστης DSXRider, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει την περιοχή και ενδεχομένως να φαίνεται και ο ίδιος στο 1ο Video, να περνά από την κάμερα ασφαλείας δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση, ετοίμασε παράθεση με την διάρκεια του φωτεινού σηματοδότη στην οδό Λαέρτου, κάθετη στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, από όπου έβγαινε η νταλίκα.

Ο νεαρός αναβάτης που φορά το κράνος του περνά ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με πράσινο και στο 0:38 του 1ου Video φαίνονται πως και τα αυτοκίνητα ξεκινούν, σημάδι πως η νταλίκα έχει κλείσει τον δρόμο έχοντας κόκκινο.

Ένα δευτερόλεπτο μετά και ο 29χρονος χάνει την ζωή του.

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό από τα πολλά