Έφοδος του FBI στην Ducati North America!

Έρευνα για οικονομικές ατασθαλίες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

11/1/2021

Η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, όμως η έφοδος των ανδρών του FBI στα κεντρικά γραφεία της Ducati North America στην California έγινε στις 17 Δεκεμβρίου. Το γεγονός και την ημερομηνία επιβεβαίωσαν τόσο η εκπρόσωπος του FBI Katherine Zackel, όσο και ο Ducati Marketing Director, κύριος Phil Read. Παρόν στο περιστατικό ισχυρίζεται πως ήταν ένα μέλος του τοπικού Bay Area Riders Forum, ο οποίος δημοσίευσε στη σελίδα του forum πως στα γραφεία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν μόνο 2-3 υπάλληλοι (λόγω των μέτρων για τον COVID-19 οι περισσότεροι δουλεύουν από το σπίτι ή έχουν άδειες) και πως η ομάδα του FBI ήταν περίπου 30 οπλισμένοι άνδρες. Ο ακριβής αριθμός των ανδρών του FBI σε αυτή την επιχείρηση αμφισβητείται από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ducati North America που λέει πως ήταν πολλοί λιγότεροι.

Το ίδιο στέλεχος είπε πως η επιχείρηση είναι σχετική με “οικονομικά εγκλήματα” και δεν είναι σαφές αν αφορά την Ducati North America ως εταιρεία ή αφορά μόνο τα υψηλόβαθμα στελέχη της σε προσωπικό επίπεδο. Τόσο η εκπρόσωπος του FBI, όσο και ο εκπρόσωπος της Ducati North America, δήλωσαν πως η έρευνα συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορούν και δεν πρέπει να δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία. Να θυμίσουμε πως η Ducati ανήκει στον όμιλο της VW και η Ducati North America είναι θυγατρική της μητρικής εταιρείας και εποπτεύεται ουσιαστικά από τη Γερμανία.

Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία

H-D δραστηριοποίηση ξανά όπως παλιά!
Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία
Από το

motomag

22/12/2025

Η Harley-Davidson Athens συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της και στο προκαθορισμένο της ραντεβού με τον κόσμο μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που γιόρτασε πριν λίγο καιρό, έδωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία για τους ιδιοκτήτες αλλά και τους φίλους της μάρκας, μιας και η H-D ανήκει σε αυτό το ειδικό club των ελάχιστων που υπάρχουν, όπου η αποδοχή της μάρκας ξεπερνά τους ιδιοκτήτες, σε σημείο να φορά κανείς το λογότυπό της.

Για αυτό άλλωστε και η σειρά ρουχισμό και εξοπλισμού αναβάτη είναι για την H-D μία εξίσου επικερδής εμπορική δραστηριότητα, σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτό που συμβαίνει με άλλες μάρκες.

Στο Χριστουγεννιάτικο Party που έγινε στο νέο τα κατάστημα στο Κορωπί τη μουσική είχε αναλάβει το συγκρότημα Michael Dotson Power Blues Band (Michael Dotson κιθάρα-φωνή, Φώτης Δασκαλάκης μπάσο, Νίκος Τσάβαλος τύμπανα), ενώ στα deck ήταν ο Άγγελος Νικολάου.

Το Party υποστήριξε η γνωστή από την υποστήριξή της στους αγώνες, μπύρα Estrella Galicia 0,0 με το όνομά της να υποδηλώνει την πλήρη απουσία αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι αυτό που κάνει το V-TWIN Café, το Café-Bar δηλαδή που λειτουργεί εντός του καταστήματος της H-D, ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα: Στο café η κατανάλωση μη αλκοολούχων ποτών δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά συνολικά δεν πωλείται τίποτα με αλκοόλ, όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί μοτοσυκλέτας όπου θα πάει κανείς – και θα φύγει- οδηγώντας!

To Harley-Davidson Athens δεν επαφίεται απλώς στην παρουσία του, για να συστήσει εκ νέου την H-D στο ελληνικό κοινό, αλλά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν λείψει από την μάρκα. Κι αυτό είναι κάτι που θα δούμε, όπως έχουν πει, να συνεχίζεται εντονότερα και στο νέο έτος.

Φωτογραφικό υλικό από το Harley-Davidson Athens:

 

Ετικέτες