Έφυγε χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο πρώην CEO της Goodyear – Dunlop Hellas
Νοσεί και το ένα από τα δύο παιδιά του
Από τον
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
5/4/2020
Ο Νικόλαος Σπανός, πρώην CEO της Goodyear – Dunlop Hellas έφυγε από την ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό και δίχως να παρουσιάζει οποιοδήποτε υποκείμενο νόσημα. Έκκληση του γιου του που επίσης νοσεί και βρίσκεται σε νοσοκομείο, να αντιληφθεί ο κόσμος πως ο ιός επηρεάζει και υγιείς, νέους ανθρώπους.
Ο Νικόλαος Σπανός, 52 χρονών, έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν.
Από τον Οκτώβριο του 2007 έως τον Αύγουστο 2018, είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα και Κύπρο της Goodyear Dunlop Hellas, ενώ στον όμιλο ήταν από το 2002 ως εμπορικός διευθυντής.
Τα τελευταία δύο χρόνο ο Νικόλαος Σπανός είχε διευθυντική θέση σε μεγάλη εταιρία Logistics που εξυπηρετούσε και τον χώρο της μοτοσυκλέτας.
Ο 25χρος γιος του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, επιβεβαίωσε πως ήταν άνθρωπος που δεν αντιμετώπιζε ζητήματα υγείας, την στιγμή που και ο ίδιος νοσηλεύεται ως επιβεβαιωμένο κρούσμα και ευτυχώς η πορεία της υγείας του είναι καλή, έχοντας ξεφύγει από τον κίνδυνο.
Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του…
Λονδίνο: Καγκουριλίκια έξω από το Ace Café – Αναγκάστηκε να αναβάλει τη λειτουργία του τις Παρασκευές [Video]
Παρά το κλείσιμο του καταστήματος, αρκετός κόσμος συγκεντρώνεται κάθε εβδομάδα
Από τον
Παύλο Καρατζά
27/8/2026
Το παγκοσμίου φήμης Ace Café αναγκάστηκε να κλείσει τις πόρτες του για έκτη συνεχόμενη Παρασκευή, καθώς πολλοί αναβάτες μαζεύονται έξω από τον χώρο του καταστήματος και κάνουν σούζες, endo και διάφορα άλλα καγκουριλίκια.
Το Ace Café είναι φημισμένο για τις βραδιές μοτοσυκλετιστών της Παρασκευής από την επαναλειτουργία του το 1997, καθώς αποτελεί σημείο συνάντησης για τους μοτοσυκλετιστές, όπου συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τη ζωή πάνω στις δύο ρόδες.
Τις τελευταίες έξι Παρασκευές όμως το κατάστημα αναγκάζεται να κλείσει τις πόρτες του, λόγω “αντικοινωνικής συμπεριφοράς” αναβατών που κάνουν τα “δικά τους”, ακριβώς έξω από το Ace Café.
“Δεν είναι κάτι καινούργιο. Τα τελευταία χρόνια κλείνουμε τακτικά τις Παρασκευές. Το καινούργιο είναι ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία συνέχεια από την πλευρά της αστυνομίας. Θέλω να προστατεύσω τη ζωή των ανθρώπων. Όταν μαθαίνουμε ότι πελάτες μας έχουν σκοτωθεί στη North Circular, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Χρειαζόμαστε την παρέμβαση της αστυνομίας, ελάτε να επιβάλετε το νόμο,” δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.
Η επιθεωρητής της περιοχής, Tanya Lloyd δήλωσε, “Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις τοπικές επιχειρήσεις για να τις βοηθήσουμε να αποτρέψουν μελλοντικές διαταραχές στην τοπική κοινότητα. Στις 20:49 της Παρασκευής, 21 Αυγούστου, εκδόθηκε εντολή διάλυσης σύμφωνα με το Άρθρο 35, μετά από αναφορές για αντικοινωνική οδήγηση κατά μήκος της North Circular Road, στο Stonebridge. Δεν έγιναν συλλήψεις. Ενθαρρύνουμε όποιον γίνει μάρτυρας αντικοινωνικής συμπεριφοράς ή έχει ανησυχίες σχετικά με δραστηριότητες στην περιοχή να μιλήσει με τους αστυνομικούς που περιπολούν ή να το αναφέρει καλώντας στο 101.Όποιος διαπράττει αυτού του είδους τα αδικήματα θα αντιμετωπίζεται άμεσα και αυστηρά”.
Παρά τα εβδομαδιαία κλεισίματα, οι αναβάτες συνεχίζουν να συγκεντρώνονται στον δημόσιο δρόμο έξω από το καφέ, κάνοντας πολύ θόρυβο και οδηγώντας απερίσκεπτα ανάμεσα από αρκετό κόσμο, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ίδιων αλλά και των υπολοίπων που δεν φταίνε κιόλας. Παράδοξο είναι επίσης πως παρά την παρουσία της αστυνομίας στο σημείο, οι αναβάτες δεν αποχωρούν και συνεχίζουν κανονικά το “show” τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το video, για να πάρετε μία γεύση από το τι συμβαίνει εκεί.