Έφυγε χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο πρώην CEO της Goodyear – Dunlop Hellas

Νοσεί και το ένα από τα δύο παιδιά του
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/4/2020

Ο Νικόλαος Σπανός, πρώην CEO της Goodyear – Dunlop Hellas έφυγε από την ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό και δίχως να παρουσιάζει οποιοδήποτε υποκείμενο νόσημα. Έκκληση του γιου του που επίσης νοσεί και βρίσκεται σε νοσοκομείο, να αντιληφθεί ο κόσμος πως ο ιός επηρεάζει και υγιείς, νέους ανθρώπους.

Ο Νικόλαος Σπανός, 52 χρονών, έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν.

Από τον Οκτώβριο του 2007 έως τον Αύγουστο 2018, είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής για Ελλάδα και Κύπρο της Goodyear Dunlop Hellas, ενώ στον όμιλο ήταν από το 2002 ως εμπορικός διευθυντής.

Τα τελευταία δύο χρόνο ο Νικόλαος Σπανός είχε διευθυντική θέση σε μεγάλη εταιρία Logistics που εξυπηρετούσε και τον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ο 25χρος γιος του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, επιβεβαίωσε πως ήταν άνθρωπος που δεν αντιμετώπιζε ζητήματα υγείας, την στιγμή που και ο ίδιος νοσηλεύεται ως επιβεβαιωμένο κρούσμα και ευτυχώς η πορεία της υγείας του είναι καλή, έχοντας ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του…

Royal Enfield Himalayan Base Camp – Μια μάζωξη σε υψόμετρο 3.500 μέτρων

Η παρθενική διοργάνωση Himalayan Base Camp θα γίνει πάνω από τα σύννεφα
re-base-camp
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

29/4/2026

Από τις 4 ως 6 Σεπτεμβρίου η Royal Enfield θα διοργανώσει μια τριήμερη συγκέντρωση στην πόλη Leh της επαρχίας Ladakh στους πρόποδες των Ιμαλαΐων και δη σε υψόμετρο 3.500 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Himalayan Base Camp αντλεί το όνομά του από την τοποθεσία που το φιλοξενεί, αλλά δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε κατόχους Himalayan. Απεναντίας, δηλώνει ανοικτή σε μοτοσυκλετιστές, αναρριχητές, ποδηλάτες και εν γένει σε όποιον αρέσκεται σε περιπετειώδεις ορεσίβιες δραστηριότητες.

Οσαύτως, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλά δρώμενα στις τρεις μέρες διάρκειάς της, με καγιάκ, ορειβασία, αναρρίχηση και ποδηλασία στο ημερήσιο πρόγραμμα, καθώς φυσικά και πληθώρα διαδρομών για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Μια σειρά από εργαστήρια με έμπειρους επαγγελματίες θα διδάξουν στους επισκέπτες τα μυστικά των παραπάνω δραστηριοτήτων, ενώ δεδηλωμένος στόχος της Royal Enfield είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού και όχι απλώς η παθητική θέαση της δράσης.

Φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε ετήσιο ραντεβού των απανταχού φίλων της περιπέτειας σε οποιαδήποτε μορφή της και έχει ως στόχο να τους βοηθήσει να σπρώξουν τα όριά τους λίγο πιο μακριά με γνώση και εμπειρία.

Οι εγγραφές για το πρώτο Royal Enfield Himalayan Base Camp θα ανοίξουν την 1η Μαΐου μέσω της σχετικής ενότητας στην ιστοσελίδα της εταιρείας.