Eicma 2021: Επιβεβαιώνει την συμμετοχή της και η Triumph

Ενισχύεται κι άλλο η φετινή Eicma
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/9/2021

Η μεγαλύτερη Έκθεση μοτοσυκλέτας και εκεί που παρουσιάζονται όλα τα νέα μοντέλα, η EICMA, οδεύει προς την νέα της διοργάνωση μετά από απουσία ενός χρόνου εξαιτίας των μέτρων της πανδημίας.

Με την BMW πρώτη να ανακοινώνει πως θα απέχει από κάθε διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένης της EICMA καθώς δεν θέλει να εκθέσει το προσωπικό της σε κίνδυνο, υπήρχε ένας αρχικός προβληματισμός για το αν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μεγάλοι κατασκευαστές τον δρόμο της αποχής.

Έτσι κι αλλιώς πολλοί από τους 1.800 Εκθέτες που έχει φτάσει να συγκεντρώνει η EICMA είναι βέβαιο πως δεν θα παρευρεθούν φέτος, κυρίως γιατί αναμένουν λιγότερους επισκέπτες και το τεράστιο κόστος για την συμμετοχή σε μία τέτοια Έκθεση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αν δεν υπάρχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια ματιών.

Ωστόσο ένας, ένας οι μεγάλοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών ανακοινώνουν πως θα συμμετέχουν στην οι μεγάλοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών ανακοινώνουν πως θα συμμετέχουν στην EICMA με την νεότερη που δίνει την επιβεβαίωσή της να είναι η Triumph.

Ο Andrea Buzzoni, Γεν. Διευθυντής της Triumph Ιταλίας δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιβεβαιώνουμε την συμμετοχή μας στην EICMA γιατί θέλουμε να είμαστε δίπλα στους πολλούς φίλους που καθημερινά μπαίνουν στην οικογένεια της Triumph. Πιστεύουμε ακράδαντα πως το να βλέπει ο κόσμος τις μοτοσυκλέτες μας από κοντά και κυριολεκτικά να τις αγγίζει είναι μία αναντικατάστατη εμπειρία, ιδιαίτερα μετά από όλα όσα έχουμε περάσει όλοι μας. Θα παρουσιάσουμε νέες μοτοσυκλέτες στην EICMA 2021 που είμαστε βέβαιοι πως θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου».

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες