Είδε φίδι εν κινήσει στο τιμόνι Virago στην Ηγουμενίτσα
Αίσιο τέλος
Από το
motomag
6/9/2024
Αναβάτης Virago στην Ηγουμενίτσα δεν αντιλήφθηκε πως ένα φίδι είχε κουλουριαστεί στην μοτοσυκλέτα του, το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου και ξεκινώντας για την διαδρομή της επιστροφής μετά την δουλειά του, το είδε ξαφνικά να προσπαθεί να βρει ένα διαφορετικό σημείο, ίσως με λιγότερους κραδασμούς.
Σταμάτησε, κατέβηκε από την μοτοσυκλέτα και τότε το φίδι τυλίχτηκε στο τιμόνι αντί να φύγει.
Μιας και δεν ήθελε να το πιάσει ο ίδιος, ειδοποίησε την Πυροσβεστική που το απομάκρυνε με ασφάλεια.
Το πιο βασικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην υπάρχει πανικός όσο η μοτοσυκλέτα κινείται. Παρότι υπάρχουν δηλητηριώδη φίδια στην Ελλάδα και δεν γίνεται όλοι να αναγνωρίζουν σε κλάσματα δευτερολέπτου, αν το φίδι που βρίσκεται πάνω στο τιμόνι τους είναι πρακτικά άκακο, το φρενάρισμα με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου είναι η μόνη επιλογή.
CFMOTO: 30% έκπτωση σε δεκάδες γνήσια αξεσουάρ και περιφερειακά - Μέχρι τέλος 2025
Για τις 450MT, 800MT-X, 675NK, 675SR και 700MT - Κάγκελα, σέλες, βαλίτσες, ζελατίνες, ποδιές και πολλά άλλα
Από τον
Θοδωρή Ξύδη
9/12/2025
Με σημαντική έκπτωση 30% προσφέρει η αντιπροσωπεία της CFMOTO δεκάδες γνήσια αξεσουάρ για τις 450MT, 800MT-X, 675NK, 675SR, 700MT.
Αν είσαι κάτοχος μοτοσυκλέτας της CFMOTO και σκεφτόσουν να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό της ή θέλεις τώρα να αποκτήσεις μία εκ των 450MT, 800MT-X, 675NK, 675SR, 700MT και να την "ντύσεις" με έξτρα πράγματα που χρειάζεσαι από τον κατάλογο των γνήσιων αξεσουάρ της κινέζικης εταιρείας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή.
Η προσφορά της MUVUS με έκπτωση 30% σε γνήσια αξεσουάρ, εξοπλισμό και περιφερειακά για τις 450MT, 800MT-X, 675NK, 675SR, 700MT θα ισχύει μέχρι και τέλος του έτους, οπότε υπάρχει μπόλικος χρόνος για να κάνεις τον προγραμματισμό σου και να καταλήξεις στον εξοπλισμό που χρειάζεσαι.
Οι προσφορές της MUVUS για τις μοτοσυκλέτες της CFMOTO έχουν ως εξής: