Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018: Έκλεισε η ημερομηνία!

Τις επόμενες ημέρες η επίσημη ανακοίνωση

Ακολουθώντας μία περσινή χρονιά που η Έκθεση Μοτοσυκλέτας έγινε για πρώτη φορά μετά από εννιά χρόνια με την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Εισαγωγέων, τα μέλη του είδαν πως η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, έδινε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει έτσι και για το 2018, στις 18 με 22 Απριλίου στον ίδιο χώρο με πέρσι, το Κέντρο Ξιφασκίας στο Δυτικό Αεροδρόμιο! Συνομιλώντας με ανθρώπους των εταιριών, τα πάντα είναι έτοιμα για την επίσημη ανακοίνωση που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο πρέπει να θεωρούμε βέβαιο σε αυτό το σημείο τόσο την ημερομηνία, όσο και την τοποθεσία.

Πέρσι το Κέντρο Ξιφασκίας στο Δυτικό Αεροδρόμιο φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την Έκθεση Μοτοσυκλέτας, παρέχοντας έναν χώρο ακριβώς στα μέτρα της. Στο ενδιάμεσο αυτό διάστημα των εννέα ετών, είχε επικρατήσει επίσης επιτυχημένα ο θεσμός του φεστιβάλ, καθώς ήταν αδύνατο να βρεθούν τα τεράστια έξοδα που χρειάζεται για μία εταιρική παρουσία όπως απαιτεί μία έκθεση. Με την οικονομική κατάσταση να παραμένει σχεδόν στάσιμη χωρίς ιδιαίτερη βελτίωση, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων κάνει για άλλη μία φορά την μεγάλη προσπάθεια, να υλοποιήσει την Έκθεση Μοτοσυκλέτας.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017: Αποτίμηση

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η οργάνωση έχει ανατεθεί και πάλι στην εταιρία Albatross Εvents υπό τη Γενική Διεύθυνση του κ. Κώστα Λαμάρη, αναγνωρίζοντας πως πέρσι κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες ακολουθώντας ένα πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα.

Φέτος, με την προσαρμογή στα νέα οικονομικά δεδομένα να έχει ήδη γίνει από πέρσι και την τοποθεσία να είναι πλέον γνωστή, οι άνθρωποι των εταιριών δηλώνουν έτοιμοι για μία ακόμα καλύτερη Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Πέρσι τα νούμερα των επισκέψεων ήταν εντυπωσιακά, ενώ οι εταιρίες είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν την ύπαρξη όλης της γκάμας τους, κάτι που τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν μπορούσε κανείς να έχει ως δεδομένο!

Θυμηθείτε τα περίπτερα από την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017