Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις από το MOTO!

Δηλώστε συμμετοχή για 10 διπλές προσκλήσεις!
Έκθεση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023: Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) 29 Μαρτίου - 2 Απριλίου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/3/2023

Στον Instagram λογαριασμό του MOTO, μπορείτε τώρα να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας που θα διαρκέσει από τις 29/3 έως τις 2/4!

Αναζητήστε την συγκεκριμένη δημοσίευση που αφορά τον διαγωνισμό και δηλώστε συμμετοχή αφήνοντας ένα σχόλιο στην φωτογραφία.

Φυσικά θα πρέπει να ακολουθείτε το MOTO στο Instagram για να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

Οι προσκλήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα και ημέρα που λειτουργεί η Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

  • Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 - 21.00
  • Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 21.00


Δηλώστε συμμετοχή και σας περιμένουμε όλους και όλες σε ένα από τα δύο περίπτερα του MOTO στην Έκθεση. Θα μας βρείτε στην είσοδο αλλά και εντός, στον δεύτερο όροφο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στα test ride που θα διεξάγονται σε περιφραγμένο χώρο πλησίον του σταδίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.