Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις από το MOTO!

Δηλώστε συμμετοχή για 10 διπλές προσκλήσεις!
Έκθεση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023: Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) 29 Μαρτίου - 2 Απριλίου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/3/2023

Στον Instagram λογαριασμό του MOTO, μπορείτε τώρα να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας που θα διαρκέσει από τις 29/3 έως τις 2/4!

Αναζητήστε την συγκεκριμένη δημοσίευση που αφορά τον διαγωνισμό και δηλώστε συμμετοχή αφήνοντας ένα σχόλιο στην φωτογραφία.

Φυσικά θα πρέπει να ακολουθείτε το MOTO στο Instagram για να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

Οι προσκλήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα και ημέρα που λειτουργεί η Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

  • Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 - 21.00
  • Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 21.00


Δηλώστε συμμετοχή και σας περιμένουμε όλους και όλες σε ένα από τα δύο περίπτερα του MOTO στην Έκθεση. Θα μας βρείτε στην είσοδο αλλά και εντός, στον δεύτερο όροφο όπου θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στα test ride που θα διεξάγονται σε περιφραγμένο χώρο πλησίον του σταδίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Ακολουθώντας τα χνάρια του R6, το superbike της Yamaha θα πωλείται μόνο για αγωνιστική χρήση
motomag Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/2/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ πως η Yamaha σκοπεύει να μην προχωρήσει στην εξέλιξη των YZF-R1 και YZF-R1M προκειμένου αυτά να συμμορφωθούν με τις Euro5+ προδιαγραφές, σημαίνοντας ταυτόχρονα το τέλος των πωλήσεων του μοντέλου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2025.

Μετά τον ντόρο που σήκωσε η συγκεκριμένη είδηση ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Yamaha, με την ιαπωνική εταιρεία να επιβεβαιώνει πως τo superbike της θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε από το 2020 και μετά το YZF-R6. Με απλά λόγια το R1 θα συνεχίσει να πωλείται ωστόσο από το 2025 και μετά θα χρησιμοποιείται μόνο για αγωνιστική χρήση χωρίς αυτό να μπορεί να βγάλει πινακίδες για το δρόμο.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Η συγκεκριμένη απόφαση της Yamaha έγκειται αφενός στην αλλαγή των προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού καθώς βλέπουμε πως οι Adventure μοτοσυκλέτες αποτελούν τα τελευταία χρόνια την πρώτη επιλογή των αγοραστών και αφετέρου πως η αγωνιστική εμπλοκή της Yamaha στο WSBK απαιτεί την ύπαρξη του YZF-R1 έστω και χωρίς αυτή να βγάζει πινακίδες (λόγω των κανονισμών που επιβάλουν η αγωνιστική μοτοσυκλέτα να βασίζεται σε έκδοση παραγωγής).

Η φετινή χρονιά ως εκ τούτου θα είναι η τελευταία που θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα YZF-R1 και YZF-R1M με πινακίδες ωστόσο το θετικό είναι πως το κεφάλαιο του R1 θα συνεχιστεί έστω και αν αυτό σχετίζεται με την αποκλειστική χρήση του μοντέλου στις πίστες.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025