Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν μέσα στην γιορτή της 25ης Μαρτίου!

Διαμορφώνεται ο χώρος στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου
Εκθεση Μοτοσυκλετας 2023 - Προετοιμασίες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

26/3/2023

Πολλές είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για την επανεκκίνηση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας μετά από τέσσερα χρόνια και τα συνεργεία συνέχισαν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής το κατασκευαστικό τους έργο.

Άλλες δύο ημέρες θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν όλα τα περίπτερα και η διαμόρφωση του χώρου. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα έχει δύο επίπεδα και η διοργάνωση έχει επιλέξει να αφήσει τους διαδρόμους κοντά στο διάζωμα ώστε ο επισκέπτης να έχει απρόσκοπτη θέα σε όλο το χώρο από κάθε σημείο και να εντοπίζει από ψηλά όλα τα περίπτερα!

Το MOTO θα έχει ΔΥΟ περίπτερα μέσα στην Έκθεση, ένα μπροστά εκεί που θα υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι Τύπου αλλά και ένα μεγαλύτερο μέσα στην Έκθεση όπου θα συναντήσετε την συντακτική μας ομάδα και θα μπορείτε να κλείσετε Test Ride, τα οποία θα γίνονται με την δική μας διοργάνωση και με την συνδρομή του California Superbike School σε περιφραγμένο χώρο παραπλεύρως του σταδίου.

Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες της Τετάρτη 29/3 και θα διαρκέσει έως και τις 2/4 2023!

Έχασε τη ζωή του σε ατύχημα ο αναβάτης motocross Luca Lier

Ο Γερμανός αναβάτης θα γινόταν και πατέρας σε λίγο καιρό
luca
Από το

motomag

22/8/2025

Ο 35χρονος Luca Lier από το Borchen έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα (18 Αυγούστου) σε μοτοσυκλετιστικό δυστύχημα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην πόλη του.

Το motocross και οι μοτοσυκλέτες ήταν το πάθος του. Όταν ο Luca δεν ήταν στην πίστα ή δεν προπονούταν, εργάζονταν ως μηχανικός σε κατάστημα μοτοσυκλετών. Ο Luca συμμετείχε ενεργά στο Γερμανικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα motocross. Μάλιστα το επόμενο Σαββατοκύριακο επρόκειτο να αγωνιστεί στο Westerhausen.

luca

Η σύζυγός του, Gina Marie ασχολείται επίσης με το motocross και το 2024 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών WMX. Μάλιστα, η Gina Marie είναι έγκυος. Έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Κανένα post δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που είσαι. Ατελείωτες εικόνες και στιγμές που λείπουν. Είσαι τα πάντα για μένα και εύχομαι να είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Είμαι τόσο περήφανη για σένα και για όλα όσα πέτυχες και ευγνώμων για όλη την αγάπη που μου έδωσες. Ξέρω ότι θα ήθελες να μην είναι κανείς λυπημένος. Αλλά χωρίς εσένα, που πάντα με παρηγορούσες, είναι δύσκολο”.

Εμείς από την μεριά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην γυναίκα του, την οικογένειά του και τους φίλους του.