Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν μέσα στην γιορτή της 25ης Μαρτίου!

Διαμορφώνεται ο χώρος στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου
Εκθεση Μοτοσυκλετας 2023 - Προετοιμασίες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

26/3/2023

Πολλές είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για την επανεκκίνηση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας μετά από τέσσερα χρόνια και τα συνεργεία συνέχισαν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής το κατασκευαστικό τους έργο.

Άλλες δύο ημέρες θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν όλα τα περίπτερα και η διαμόρφωση του χώρου. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα έχει δύο επίπεδα και η διοργάνωση έχει επιλέξει να αφήσει τους διαδρόμους κοντά στο διάζωμα ώστε ο επισκέπτης να έχει απρόσκοπτη θέα σε όλο το χώρο από κάθε σημείο και να εντοπίζει από ψηλά όλα τα περίπτερα!

Το MOTO θα έχει ΔΥΟ περίπτερα μέσα στην Έκθεση, ένα μπροστά εκεί που θα υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι Τύπου αλλά και ένα μεγαλύτερο μέσα στην Έκθεση όπου θα συναντήσετε την συντακτική μας ομάδα και θα μπορείτε να κλείσετε Test Ride, τα οποία θα γίνονται με την δική μας διοργάνωση και με την συνδρομή του California Superbike School σε περιφραγμένο χώρο παραπλεύρως του σταδίου.

Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες της Τετάρτη 29/3 και θα διαρκέσει έως και τις 2/4 2023!

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες