Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν μέσα στην γιορτή της 25ης Μαρτίου!

Διαμορφώνεται ο χώρος στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου
Εκθεση Μοτοσυκλετας 2023 - Προετοιμασίες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

26/3/2023

Πολλές είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για την επανεκκίνηση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας μετά από τέσσερα χρόνια και τα συνεργεία συνέχισαν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής το κατασκευαστικό τους έργο.

Άλλες δύο ημέρες θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν όλα τα περίπτερα και η διαμόρφωση του χώρου. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα έχει δύο επίπεδα και η διοργάνωση έχει επιλέξει να αφήσει τους διαδρόμους κοντά στο διάζωμα ώστε ο επισκέπτης να έχει απρόσκοπτη θέα σε όλο το χώρο από κάθε σημείο και να εντοπίζει από ψηλά όλα τα περίπτερα!

Το MOTO θα έχει ΔΥΟ περίπτερα μέσα στην Έκθεση, ένα μπροστά εκεί που θα υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι Τύπου αλλά και ένα μεγαλύτερο μέσα στην Έκθεση όπου θα συναντήσετε την συντακτική μας ομάδα και θα μπορείτε να κλείσετε Test Ride, τα οποία θα γίνονται με την δική μας διοργάνωση και με την συνδρομή του California Superbike School σε περιφραγμένο χώρο παραπλεύρως του σταδίου.

Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες της Τετάρτη 29/3 και θα διαρκέσει έως και τις 2/4 2023!

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.