ΕΛ.ΑΣ. - Σύλληψη 2 ανηλίκων οι οποίοι κινούνταν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα στη Νέα Σμύρνη

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν μετά από καταδίωξη
motomag ΕΛ.ΑΣ. - Σύλληψη 2 ανηλίκων οι οποίοι κινούνταν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην Νέα Σμύρνη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/3/2024

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 2 ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, για κατά περίπτωση κλοπή κατά συναυτουργία, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε περιπολία εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορουμένους στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Παρά τη χρήση ηχητικών σημάτων από τους αστυνομικούς, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης. Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα και κινήθηκαν πεζή ωστόσο οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή ενός από τους 2 κατηγορουμένους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,5 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ανάκληση BMW S 1000 RR στις Η.Π.Α. – Πρόβλημα με τον διακόπτη της μίζας

Αφορά μόλις 16.736 μοτοσυκλέτες!
bmw
Από τον

Παύλο Καρατζά

30/7/2026

Ο National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) στις Η.Π.Α. ανακοίνωσε ανάκληση της BMW S 1000 RR.

Η σχετική ανακοίνωση του αμερικάνικου οργανισμού αναφέρει συγκεκριμένα: “Η BMW of North America, LLC (BMW) προβαίνει σε ανάκληση ορισμένων μοτοσυκλετών S 1000 RR του 2024 (αμερικανικής έκδοσης) και S 1000 RR των ετών 2020-2026. Οι κραδασμοί της μοτοσυκλέτας ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη σε ένα εσωτερικό εξάρτημα του διακόπτη της μίζας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη της οθόνης του πίνακα οργάνων, του πίσω φωτισμού και άλλων συστημάτων, όπως το ABS, ή να προκαλέσει σβήσιμο του κινητήρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η λύση βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση ανάπτυξης.

Ο αριθμός ανάκλησης του NHTSA είναι ο 26V478000 και αναμένουμε να δούμε αν η συγκεκριμένη ανάκληση θα επεκταθεί και στην Ευρώπη.

Ετικέτες