ΕΛ.ΑΣ. – Σύλληψη δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη για κλοπή δικύκλου και απόπειρα εκβίασης

Μετά την κλοπή επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη ζητώντας χρήματα για να επιστρέψουν το δίκυκλο
motomag ΕΛ.ΑΣ. – Σύλληψη δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη για κλοπή δικύκλου και απόπειρα εκβίασης
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/2/2024

Στις 14 Φεβρουαρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 18 και 17 ετών, για κλοπή δικύκλου και απόπειρα εκβίασης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Σταυρούπολης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα με επιβαίνοντες τους ανωτέρω και κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, την ίδια ημέρα στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

ΕΛ.ΑΣ. – Σύλληψη δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη για κλοπή δικύκλου και απόπειρα εκβίασης

Από την περεταίρω έρευνα, προέκυψε πως τα άτομα μετά την κλοπή του δικύκλου επικοινώνησαν με τον νόμιμο ιδιοκτήτη, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ για την επιστροφή του οχήματος.

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 [Φωτογραφίες]

Άνοιξαν οι πύλες της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας στο Metropolitan Expo με το κοινό να προσέρχεται παρά τη βροχή
moto expo 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

1/4/2026

Πρώτη ημέρα της έκθεσης σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, με την κακοκαιρία Erminio να έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της από τις πρωινές ώρες. Παρόλα αυτά στις 14:00 που άνοιξαν οι πόρτες για το κοινό η κίνηση ήταν έντονη στους διαδρόμους της έκθεσης, ξεκάθαρο δείγμα πως η δυναμική της μοτοσυκλέτας δεν κάμπτεται από μικρά εμπόδια.

Το δέλεαρ για το κοινό είναι σημαντικό, καθώς στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εκτίθενται πολλά νέα μοντέλα 2026 που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Το πρωινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στον Τύπο, με παρουσιάσεις εταιρειών που επικέντρωσαν στα καινούργια μοντέλα της φετινής χρονιάς, αρκετά εξ αυτών μάλιστα έφτασαν στην έκθεση πρόωρα και εκτός προγράμματος, σε κάποιες περιπτώσεις δε μετά από σημαντική προσπάθεια για να προλάβουν να τα έχουν στα περίπτερά τους.

Απολαύστε παρακάτω μια μεγάλη γκαλερί με φωτογραφίες από τα περίπτερα της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2026.