Ελληνική Αστυνομία: Αναζητούνται πληροφορίες τροχαίου Λ. Ποσειδώνος ύψος Νιάρχος 29/12/2022

Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας
δυστυχημα Νιαρχος 29/12/22
Από το

motomag

2/1/2023

Η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τροχαίου με νεκρό μοτοσυκλετιστή να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας στην Καλλιθέα.

Το τροχαίο έγινε Πέμπτη 29.12.2022 στις 21:10 το βράδυ στην Λ. Ποδσειδώνος στο ύψος Κέντρου Πολιτισμού «΄’Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Υπό άγνωστες συνθήκες αναβάτης με Aprilia Pegaso 650 εξετράπη της πορείας του και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-9542093 210-9542062 210-9542003

το σημείο είναι το παρακάτω:
δυστυχημα Νιάρχος 29/12/22

Ετικέτες

Δήμος Αθηναίων: Επιστροφή αδειών οδήγησης ενόψει Πάσχα, όχι όμως για όλους

Οι άδειες οδήγησης που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας θα επιστραφούν για τις μετακινήσεις του Πάσχα
adeia odigisis
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

7/4/2026

Από την Τρίτη 7 Απριλίου 2026 ο Δήμος Αθηναίων δίνει στους κατόχους μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τις άδειες ικανότητας οδήγησης που τους είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της πόλης.

Η επιστροφή των αδειών θα γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών - άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος - από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, στη λεωφόρο Λιοσίων 22 (ισόγειο), από 9.00 έως 14.30.

Τονίζεται πως της παραπάνω ευεργετικής ρύθμισης εξαιρούνται όσοι τους είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης εξαιτίας αντικοινωνικής στάθμευσης, δηλαδή για παρκάρισμα σε ράμπα ΑΜΕΑ ή σε θέσεις με πινακίδες Ρ-71 και Ρ-72 (χώρος στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ).

Ομοίως, του μέτρου εξαιρούνται οι οδηγοί των οποίων οι άδειες αφαιρέθηκαν με απόφαση δικαστηρίου.