Το ελληνικό site της Voge στον "αέρα"!

Με την πλήρη γκάμα και τιμοκατάλογο
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

18/5/2020

Οι μοτοσυκλέτες της Voge, οι οποίες αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Moto Trend S.A. που εισάγει και τα μοντέλα της Kymco, απέκτησαν την δική τους ιστοσελίδα στην χώρα μας. Μέσα στο www.voge.gr μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα της εταιρείας, με κάθε λεπτομέρεια, με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και τον τιμοκατάλογο. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν και όλε τις προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνει η αντιπροσωπεία.

Ήδη εμείς εδώ στο ΜΟΤΟ έχουμε την πρώτη μοτοσυκλέτα της Voge που είναι διαθέσιμη για δοκιμή, την 500DS, για την οποία θα μπορέσετε να διαβάσετε στο επόμενο τεύχος που κυκλοφορεί στις 29 Μαΐου.

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.