ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – 1η Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στο Στόμιο Λάρισας στις 20 - 24 Ιουνίου

Με στόχο να ξεπεράσει την επιτυχημένη 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετών που έλαβε χώρα στα Λουτρά Πόζαρ
motomag ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – 1η Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσυκλετών στο Στόμιο Λάρισας στις 20 έως 24 Ιουνίου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/5/2024

Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την διεξαγωγή της 1ης Καλοκαιρινής Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών στους πρόποδες του ανατολικού Κισσάβου, στο παραθαλάσσιο Στόμιο Λάρισας από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου.

Μετά την επιτυχημένη 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο στα Λουτρά Πόζαρ, έρχεται στις ημέρες του Αγίου Πνεύματος η 1η Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών η οποία ενσαρκώνει το όνειρο της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο να επαναπροσδιορίσει την έννοια της μοτοσυκλετιστικής συντροφικότητας και αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Στόμιο Λάρισας θα περιλαμβάνει εκδρομές με μοτοσυκλέτες και περιηγήσεις στις γύρω περιοχές, παράλληλες εκδηλώσεις και συναυλίες ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μείνουν στο camping στο Στόμιο, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. έχει προχωρήσει σε επικοινωνία με τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Δήμου Αγιάς αλλά και με το Camping στο Στόμιο ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι τις κρατήσεις, ενώ συνεχώς οι διοργανωτές προσπαθούν να βρουν και άλλα διαθέσιμα δωμάτια στην περιοχή καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο.

Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. έχει ανακοινώσει επίσης τις τιμές για το Camping στο Στόμιο:

(Αναβάτης + Σκηνή + Μοτοσυκλέτα)

  • Κυριακή 23/6 (1 διανυκτέρευση): 10 ευρώ
  • Σάββατο 22/6, Κυριακή 23/6 (2 διανυκτερεύσεις): 20 ευρώ
  • Παρασκευή 21/6, Σάββατο 22/6, Κυριακή 23/6 (3 διανυκτερεύσεις): 30 ευρώ

Η διανυκτέρευση την Πέμπτη 20/6 είναι δωρεάν

(Αναβάτης + Συνεπιβάτης + Σκηνή + Μοτοσυκλέτα)

  • Κυριακή 23/6 (1 διανυκτέρευση): 15 ευρώ
  • Σάββατο 22/6, Κυριακή 23/6 (2 διανυκτερεύσεις): 30 ευρώ
  • Παρασκευή 21/6, Σάββατο 22/6, Κυριακή 23/6 (3 διανυκτερεύσεις): 40 ευρώ

Η διανυκτέρευση την Πέμπτη 20/6 είναι δωρεάν

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες στην σελίδα του Facebook  Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία και στην ομάδα Facebook ΕΛΜΟΤΟ - Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία, διαβάζοντας τις ανακοινώσεις με χρονολογική σειρά ακολουθώντας την αρίθμηση #1, #2, #3 ή στα τηλέφωνα 6970444092, 6934653851 (Στέλιος Αγιομαυρίτης, Έφορος Δράσεων και Εκδηλώσεων ΕΛ.ΜΟΤ.Ο).

Η μάχη των Rossi - Ο Valentino μηνύει τη σύντροφο του πατέρα του, Graziano, για κλοπή 200.000 ευρώ!

Άσχημη δικαστική διαμάχη υιού-πατέρα Rossi, με τον τελευταίο να υποβάλλεται σε 5 ψυχιατρικές γνωματεύσεις ικανότητας...
Valentino Rossi vs Graziano Rossi
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/1/2026

Μια έντονη δικαστική διαμάχη βλέπει σήμερα 16/1/2026 τα φώτα της δημοσιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου ο θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας Valentino Rossi φαίνεται να κατηγορεί αρχικά τη σύντροφο του πατέρα του, Graziano, για κλοπή 200.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό του τελευταίου, όμως κατόπιν στη διαμάχη εμπλέκεται και ο ίδιος ο Graziano, με την υπόθεση να δείχνει ρήγμα μεταξύ πατρός και υιού Rossi.

Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζαμε πως οι σχέσεις Valentino και Graziano ήταν παραπάνω από άριστες, με τον πατέρα του Vale να κάνει πολλές εμφανίσεις δίπλα στον γιο του, και οι δυο τους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο. Θυμίζουμε πως ο Vale επέλεξε το #46 ακριβώς γιατί το ίδιο νούμερο χρησιμοποιούσε ο πατέρας του.

Όμως όπως φαίνεται, σήμερα υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα στη σχέση των δύο, που κορυφώθηκε με τη μήνυση για απάτη ύψους 200.000 ευρώ που υπέβαλε εναντίον της τρέχουσας συντρόφου του Graziano ο Valentino.

Όλα ξεκίνησαν το 2024, όταν για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ο Vale πήρε την άδεια δικαστηρίου να ενεργεί ως κηδεμόνας / εγγυητής του 71χρονου πατέρα του, κάτι που βασίστηκε σε ιατρική έκθεση που περιέγραφε τον Graziano Rossi ως ένα “ευάλωτο άτομο”, με δυσκολία να διαχειρίζεται ανεξάρτητα τις υποθέσεις του. 

Το 2025, ο Graziano Rossi ζήτησε να απαλλαγεί από τη διαχείριση της υποστήριξης του γιου του. Ο Valentino όμως δεν δέχθηκε να κάνει κάτι τέτοιο, και η υπόθεση κατέληξε ενώπιον αστικού δικαστή. Και στις 4 Μαρτίου 2025, μετά από ψυχιατρικές γνωματεύσεις, το δικαστήριο του Pesaro ανακάλεσε τη διαχείριση, κρίνοντας ότι ο πατέρας του Πρωταθλητή είχε πλήρη ικανότητα να κατανοεί και να αποφασίζει.

Το θέμα τώρα βρίσκεται στο "γιατί" ο Vale δεν δέχθηκε να βγει από εγγυητής του πατέρα του. Όπως φαίνεται, ο υιός Rossi πιστεύει πως η 54χρονη σύντροφος του Graziano έχει καταχραστεί 200.000 ευρώ από τον πατέρα Rossi, καταγγελία που ο Vale μετουσιώσε ως μήνυση για απάτη! Σύμφωνα με τη μήνυση, κατά τη διάρκεια της δωδεκαετούς σχέσης τους, η γυναίκα φέρεται να έλαβε συνολικά περίπου 200.000 ευρώ από τον Graziano: 176.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του, 100.000 εκ των οποίων με την ένδειξη “δάνειο”, καθώς και άλλα 34.000 ευρώ σε μετρητά. Ο Valentino Rossi, γιος της Stefania Palma, πρώτης συζύγου του πατέρα του, ισχυρίζεται ότι παρατήρησε το έλλειμμα αναλύοντας τους λογαριασμούς του πατέρα του, ενώ ήταν διαχειριστής του.

Η Εισαγγελία του Pesaro άνοιξε φάκελο και ξεκίνησε τη διαδικασία ερευνών, με στόχο να διευκρινιστεί ένα κρίσιμο ζήτημα: αν ο Graziano Rossi ήταν πραγματικά ανίκανος να διαχειρίζεται συνειδητά τα χρήματά του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διατάχθηκαν αρκετές ψυχιατρικές αξιολογήσεις, τόσο στην προκαταρκτική φάση όσο και κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής έρευνας. Πέντε εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου του ψυχιάτρου που διορίστηκε από τον δικαστή για τις προκαταρκτικές έρευνες, κατέληξαν όλοι στο ίδιο συμπέρασμα: ο Graziano Rossi ήταν διαυγής, συνειδητός και πλήρως ικανός να κατανοεί και να αποφασίζει.

Ταυτόχρονα, η Οικονομική Αστυνομία της Ιταλίας (Guardia di Finanza) διεξάγει έρευνες σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές και τις δαπάνες του Graziano, ο οποίος απολάμβανε σημαντικά έσοδα όλα αυτά τα χρόνια χάρη στη δουλειά που έκανε μαζί με τον γιο του κατά τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών, μαζί με τις εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων, έχουν πλέον υποβληθεί στην Εισαγγελία, η οποία θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κλείσει την έρευνα ή θα προχωρήσει με αίτημα να παραπεμφθεί σε δίκη η σύντροφος του Graziano Rossi, κάτι που θα βαθύνει το ρήγμα μεταξύ υιού και πατέρα Rossi και θα εκθέσει την οικογένεια με άσχημο τρόπο στα φώτα της δημοσιότητας.
 

Ετικέτες