Επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ σε εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών

Για μη παράδοση δειγμάτων κατά τη διακίνηση υγρών καυσίμων
Revoil πρόστιμο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ σε εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδώ, για μη παράδοση δειγμάτων κατά τη διακίνηση υγρών καυσίμων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας: "Με την αρ. πρωτ. 1629/13-03-2023 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής επεβλήθη, όπως προβλέπεται από το άρθρο 101 & 4 της Υπουργικής Απόφασης με αρ. 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.) πρόστιμο 20.000 € (20.000 χιλιάδων ευρώ) στην εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών «REVOIL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ», Καποδιστρίου 5, Βάρη Αττικής διότι δεν παρέδωσε δείγματα βενζίνης αμόλυβδης 95 οκτανίων και πετρελαίου κίνησης κατά τις συναλλαγές της  με πρατήριο καυσίμων."

Benelli TRK 902 Xplorer και Stradale - Πάτησαν Ευρώπη οι δύο εκδόσεις - Πότε έρχονται Ελλάδα

Πρώτη εμφάνιση για τις δύο crossover στο EICMA Riding Fest
Benelli TRK 902 Xplorer και Benelli TRK 902 Stradale
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

11/5/2026

Το Benelli TRK 902 και στις δύο εκδόσεις του, Xplorer και Stradale, βρίσκεται πλέον στην Ευρώπη, ενώ σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του και στην ελληνική αγορά.

Οι δύο εκδόσεις της crossover μοτοσυκλέτας της Benelli ξεκινούν την εμπορική τους πορεία από τη γειτονική Ιταλία όπου έλαβαν μέρος στο EICMA Riding Fest, το event των διοργανωτών της πιο σημαντικής έκθεσης μοτοσυκλέτας στον κόσμο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των μοτοσυκλετών που είδε τον περασμένο Νοέμβρη στο Μιλάνο. Το event πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Misano στις 1-3 Μαΐου.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση που λάβαμε από την αντιπροσωπεία τόσο το TRK 902 Xplorer και το TRK 902 Stradale θα βρίσκονται σύντομα κοντά μας με την άφιξη των πρώτων μοτοσυκλετών να αναμένεται στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούλιο ή το αργότερο τον Αύγουστο. 

Περισσότερα για τις δύο μοτοσυκλέτες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.