Επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ σε εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών

Για μη παράδοση δειγμάτων κατά τη διακίνηση υγρών καυσίμων
Revoil πρόστιμο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ σε εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδώ, για μη παράδοση δειγμάτων κατά τη διακίνηση υγρών καυσίμων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας: "Με την αρ. πρωτ. 1629/13-03-2023 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής επεβλήθη, όπως προβλέπεται από το άρθρο 101 & 4 της Υπουργικής Απόφασης με αρ. 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.) πρόστιμο 20.000 € (20.000 χιλιάδων ευρώ) στην εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών «REVOIL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ», Καποδιστρίου 5, Βάρη Αττικής διότι δεν παρέδωσε δείγματα βενζίνης αμόλυβδης 95 οκτανίων και πετρελαίου κίνησης κατά τις συναλλαγές της  με πρατήριο καυσίμων."

Πάρος: Μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε στον λαιμό από παγίδα με πετονιά!

Αναζητούνται οι δράστες από τις αρχές
paros cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/10/2026

Σοβαρή καταγγελία για επικίνδυνη παγίδα στην Αλυκή της Πάρου έγινε από αναβάτη μοτοσυκλέτας που τραυματίστηκε στον λαιμό από πετονιά που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κάθετα στον δρόμο!

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοτοσυκλετιστή, την οποία δημοσίευσε το cycladeslive.gr, το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, στο περίπτερο της περιοχής, κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην περιοχή της Αλυκής Πάρου.

Ο αναβάτης περνούσε με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο και προφανώς δεν είδε την παγίδα με την πετονιά που είχε τοποθετηθεί κάθετα στον δρόμο και σε κάποιο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού και έχουν ενημερωθεί οι αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα της ενέργειας.