Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Επιτυχία για την Prom Racing Team του ΕΜΠ!

Με την υποστήριξη της ΚΤΜ SEE

Η ΚΤΜ SEE είναι αρωγός και υποστηρικτής σε μια σημαντική ελληνική προσπάθεια που συμμετέχει στον διαγωνισμό Formula Student, η οποία –όπως θα διαβάσετε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί- στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη φάση του διαγωνισμού:

Δελτίου Τύπου
"Η Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ορίστηκε από το Formula Student ως η ημερομηνία διεξαγωγής των Registration Quiz, των Quiz πρόκρισης στους διαγωνισμούς. Ανά δύο ώρες, το τεστ ενός διαγωνισμού αναρτιόταν και κάθε ομάδα η οποία ήθελε να συμμετάσχει στον αντίστοιχο διαγωνισμό έπρεπε να το επιλύσει με την βέλτιστη επίδοση τόσο σε ορθότητα αποτελεσμάτων όσο και σε χρόνο.
Η ομάδα μας αποφάσισε να συμπληρώσει όλα τα Quiz με σκοπό τη πρόκρισή της σε όσο το δυνατόν περισσότερους διαγωνισμούς. Για το σκοπό αυτό τα μέλη συγκεντρώθηκαν στον χώρο της ομάδας όπου και διαγωνίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ομάδα διεκδίκησε τη συμμετοχή της στους διαγωνισμούς: Formula Student Spain, Formula Student East, Formula Student Czech Republic, Formula Student Germany και Formula Student Austria.
Κύριος στόχος της Prom Racing Team ήταν η πρόκριση στους διαγωνισμούς της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ουγγαρίας, λόγω της μεγάλης αίγλης αλλά και δυσκολίας που έχουν. Η ομάδα γνωρίζει ότι μια διάκριση σε αυτούς τους διαγωνισμούς αποτελεί τη μέγιστη ανταπόδοση της σκληρής δουλειάς και του μόχθου της.


Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα που πήρε ήταν από το FS East στο οποίο προκρίθηκε και μάλιστα με αρκετά καλό χρόνο. Με το ηθικό ανεβασμένο η ομάδα υποδέχθηκε το πολύ απαιτητικό Quiz της Γερμανίας. Τα αποτελέσματά του, που ανακοινώθηκαν τελευταία, ικανοποίησαν πλήρως τις προσδοκίες της ομάδας. Το σερί επιτυχιών συνεχίστηκε, με την πρόκριση τόσο στην Τσεχία όσο και στην εξίσου απαιτητική με τη Γερμανία, Αυστρία.
Τελικά, η Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατάφερε να επιτύχει σε όσα Quiz συμμετείχε και να προκριθεί στους τρεις διαγωνισμούς που επιθυμούσε. Τα μέλη δηλώνουν ενθουσιασμένα από την απόλυτα επιτυχή εκπόνηση των Quiz αλλά και έτοιμα να εργασθούν σκληρά για τη βέλτιστη επίδοση του μονοθέσιου στους διαγωνισμούς."

Tags: