Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Έρχεται: Απίθανο δώρο στο τεύχος Μαΐου!

Κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν…

Χρηστικό δώρο για όλες τις εξορμήσεις, ετοιμαστείτε από τώρα για το επόμενο MOTO!

Η IPONE και ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, Ελευθερίου ΑΕ, συνεργάζονται με το MOTO για να απευθυνθούν στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές με ένα άκρως χρηστικό και πρακτικό δώρο τις ημέρες του Πάσχα και όλο τον Μάιο: Λιπαντικό σπρέυ αλυσίδας, σε μία συσκευασία που πωλείται κανονικά στα καταστήματα και που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας, σε κάθε εξόρμηση!

Η μοναδική αυτή προσφορά στο επόμενο τεύχος, είναι απόδειξη της ισχυρής νέας συνεργασίας που πολύ γρήγορα έχτισε η Ελευθερίου ΑΕ με το εργοστάσιο της IPONE, ώστε να εξασφαλίσει την υποστήριξη τους για ένα τόσο μεγάλο δώρο στους αναγνώστες του MOTO!

Κι επειδή τις ημέρες του Πάσχα ξέρουμε πολύ καλά πως χρειάζεστε μία δικαιολογία να σας αφήσουν και λίγο μόνους κατά τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, συμπληρώνουμε με περισσότερες σελίδες ύλης στο πλέον πυκνογραμμένο ελληνικό περιοδικό! Κανείς δεν διακόπτει εκείνον που διαβάζει MOTO!

Στο μεταξύ: Το τεύχος Απριλίου, το απόλυτο τεύχος “on-off” με μοτοσυκλέτες που έχουμε οδηγήσει και ταξιδέψει στην σέλα τους πριν σας μιλήσουμε για αυτές, παρουσιάζει ήδη ελλείψεις, μην το χάσατε!

Είσαι μοτοσυκλετιστής; Διαβάζεις MOTO!