MOTO 593 - 1η Απριλίου 2019

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019
Αριθμός τεύχους: 
593

Απόλυτο τεύχος on-off Απριλίου! Πακετάρει αδρεναλίνη το νέο τεύχος, προσοχή όταν θα το συνοδέψετε με καφέ! Λιώσαμε μαρσπιέ και μπότες στην άσφαλτο, χτίσαμε με πέτρες και χώμα τους φωτογράφους για να το βγάλουμε, ξεκινώντας με το V85TT!

Πήγαμε στην Σαρδηνία να οδηγήσουμε Moto Guzzi και σκεφτόμασταν χαλαρές βόλτες, καμιά στάση για ψαράκι, ήρεμα πράγματα. Το V85TT δεν σου δείχνει τι είναι, ούτε και τι κάνει. Το στρίψαμε στο όριό του, το οδηγήσαμε δικάβαλοι, και το τι είναι, θα το πούμε πλέον ανοικτά!

Μπαρούτι μυρίζει στο μεταξύ και έρχεται από Αυστρία μεριά. Πολεμικό KTM εισβάλει και στην ανανεωμένη μεσαία κατηγορία και δεν σκοπεύει να αφήσει τίποτα όρθιο… Οδηγούμε στην Ελλάδα το KTM 790 Adventure, κι όταν λέμε το οδηγούμε το εννοούμε κυριολεκτικά: Το φορτώσαμε πολλά στριφτερά χιλιόμετρα, το ταξιδέψαμε, το ψάξαμε μέχρι σπιθαμή, το μετρήσαμε και φέρνουμε την πρώτη στον κόσμο τόσο πλήρη δοκιμή αυτή την στιγμή! Όλα όσα μας έδειξε, όλα όσα μας άφησε να κάνουμε μαζί του…

Πάμε πίσω, ναι πίσω στο δεύτερο σπίτι, στην Ισπανία, για το Ducati Multistrada 950S που θέλει να σταθεί αγέρωχο σε έναν ανταγωνισμό που σφίγγει τον κλοιό τόσο από χαμηλά, όσο και από ψηλά και για να το πετύχει πακετάρισε τα πάντα σε ένα μικρότερο σύνολο. Μικρότερο και καλύτερο, είναι ένα δυνατό χαρτί που πρέπει κανείς να το προσέξει ακόμη και αν δεν τον ενδιαφέρουν τα on-off!

Για λίγο ήταν αναγκαίο να γίνουμε ξανά παιδιά, να φορτώσουμε χιλιόμετρα στο Z125 Monkey της Honda, που δίπλα στο παλιό μοιάζει με King Kong!

Υποβάλλουμε σε απόλυτη δοκιμασία το Honda GTR150, από πίστα και ταξίδια, μέχρι καθημερινή μετακίνηση, γιατί τα παπιά με συμπλέκτη έχουν έρθει για να μείνουν και πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίζονται από εδώ και πέρα!

Δεν φεύγουμε από τα on-off όμως, γιατί στην Πορτογαλία δοκιμάσαμε τα νέα Michelin Anakee Adventure, τα ξανά συναντήσαμε στην Σαρδηνία και απαντάμε στο πόσο on και πόσο off είναι, καθώς προσπάθησαν πολύ να μπερδέψουν τους πάντες και το κατάφεραν!

Στην Κρήτη και μάλιστα στις χειρότερες μέρες της, η Continental αποφάσισε να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο το νέο ContiTrail Attack 3 και εμείς είμασταν εκεί αποκλειστικά για να δούμε πόσο καλά προετοιμάστηκαν για τον δυσκολότερο τεστ ελαστικών: Του ελληνικούς δρόμους!

Από την Κρήτη κατευθείαν στα Τρίκαλα για να υποδεχτούμε τα SYM και Daytona μοντέλα του 2019 σε μία μεγαλειώδη παρουσίαση του Γκοργκόλη, εισαγωγικής εταιρίας!

Πριν από αυτό όμως, απαραίτητη στάση στην Θήβα, εκεί που τα όνειρα μιας παρέας έγιναν πραγματικότητα τελείως αναπάντεχα και μαζί τους ζήσαμε το όνειρο κι εμείς: Οδηγούμε παρέα με τον Graham Jarvis! Το Enduro Festival Θήβας ήταν μία εκπληκτική εμπειρία! Όσα είδαμε εκεί, όσα είπε ο μεγάλος δάσκαλος και όσα έδειξε!

Το χώμα δεν τελειώνει έτσι εύκολα, ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο τεύχος, γιατί το Gas Gas EC300 Six days μπορεί να πει την τελευταία λέξη και να λήξει την κουβέντα, χωρίς αυτό δεν γίνεται!

Στην νέα σειρά άρθρων με αποκλειστικά ελληνικά custom έχουμε ένα ξεχωριστό, εκπληκτικό Honda CB400SF να σας δείξουμε και μετά να δούμε πόσοι κλώνοι του θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους!

Το τεύχος Απριλίου είναι από εκείνα που θα τα κουβαλάς όλο το μήνα μαζί σου, και που και που θα ρίχνεις μια κλεφτή ματιά, να θυμηθείς «εκείνο, το πώς το είπε να δεις»!