Ermidis Moto - Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην Θεσσαλονίκη

Έγιναν τα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος Ermidis Moto στην Λ. Κων/νου Καραμανλή 68
motomagErmidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην Θεσσαλονίκη
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

24/5/2024

Στις 17 Μαΐου 2024 διεξήχθησαν τα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος Ermidis Moto, το οποίο θέλει να αποτελέσει το νέο στέκι κατόχων CFMOTO και Royal Enfield μοτοσυκλετών, και όχι μόνο, συνεχίζοντας να γεμίζει σελίδες την πολύχρονη ιστορία του.

Αφορμή για τα εγκαίνια στάθηκε η ανακαίνιση του καταστήματος Ermidis Moto στην Λεωφόρο Κωσταντίνου Καραμανλή 68, στην Θεσσαλονίκη. Μαζί ήρθε και η επίσημη πλέον ανακοίνωση για τη σύναψη συνεργασίας με τη Muvus Α.Ε., που μεταξύ άλλων αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των μοτοσυκλετών Royal Enfield και CFMOTO στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή αποτελεί βασικό πυλώνα για την νέα εποχή της Ermidis Moto.

Ermidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην Θεσσαλονίκη

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 18:00 το απόγευμα έξω από το κατάστημα, με τη γιορτή των εγκαινίων να έχει προγραμματιστεί για τις 18:30. Μεταξύ του μεγάλου πλήθους βρέθηκε η οικογένεια Ερμίδη, άνθρωποι που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο της μοτοσυκλέτας, γνωστοί επιχειρηματίες, εργαζόμενοι στον χώρο, παλιοί και νέοι αγωνιζόμενοι που μπλέχτηκαν με τον κόσμο που είχε έρθει για να θαυμάσει από κοντά τον νέο χώρο. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο ιδιοκτήτης της Muvus Α.Ε., κος Εμμανουήλ Κουτσουνάκης.

Ermidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην Θεσσαλονίκη

Από το απόγευμα μέχρι και τις 21:30 το βράδυ, την μουσική υπόκρουση συνόδευσαν οι συζητήσεις των παρευρισκόμενων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φάνε και να πιούν το κοκτέιλ τους, χάρη στην ιδιαίτερη καντίνα που βρέθηκε εκεί για την ανάγκη της εκδήλωσης. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την γκάμα των CFMOTO και Royal Enfield, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και νέα μοντέλα των δύο εταιρειών.

Ermidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην ΘεσσαλονίκηErmidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην ΘεσσαλονίκηErmidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην ΘεσσαλονίκηErmidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην ΘεσσαλονίκηErmidis Moto – Το νέο στέκι των CFMOTO και Royal Enfield στην Θεσσαλονίκη

Αττική: Δύο σοβαρά τροχαία με μοτοσυκλέτες μέσα σε λίγες ώρες

Το ένα μάλιστα ήταν και θανατηφόρο
ekav
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/6/2026

Δύο τροχαία συνέβησαν χτες στην Αττική μέσα σε λίγες ώρες. Το ένα συνέβη σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 46χρονου αναβάτη, ενώ το δεύτερο συνέβη στο Ίλιον και δύο νεαροί είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χτες το βράδυ σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν 46χρονος αναβάτης, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πρώτα σε κολώνα σήμανσης και έπειτα σε μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου αναβάτη. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα δεύτερο τροχαίο συνέβη χτες το απόγευμα στο Ίλιον, όταν μια 48χρονη οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, το οποίο όμως εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτα που επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών.

Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή τους.