Extreme Track Days - Διήμερο Track Day στα Μέγαρα, 25-26/5/2024

Τέσσερις κατηγορίες, με 8 session ανά κατηγορία
Track Day Μέγαρα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/5/2024

Η Extreme Track Days διοργανώνει Track Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 25 και 26 Μαΐου 2024.

Το διήμερο Track Day θα έχει 4 κατηγορίες: Αρχάριοι - Ενδιάμεσοι - Προχωρημένοι - Expert. Δύο θα είναι τα υποχρεωτικά σεμινάρια κανόνων ασφαλείας κάθε μέρα, ενώ θα υπάρχει χρονομέτρηση και κατανομή σε group ανάλογα με τους χρόνους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: +30 697 22 33 094 (WhatsApp/Viber), [email protected]

Ετικέτες

32η Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας - Μαζί με τις 26ες Μελωδικές Εξατμίσεις

Στις 11-13 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Επίδαυρο - Σε συνεργασία με το Ducati Club Hellas 1990
Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

20/8/2026

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας και το Ducati Club Hellas 1990 συνδιοργανώνουν και καλούν τα μέλη τους και τους φίλους των δύο τροχών στην 32η Πανελλήνια Συγκέντρωση Κλασικής Μοτοσυκλέτας και στην 26η Melody Pipes.

Όπως κάθε χρόνο η Πανελλήνια Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της 2ης εβδομάδας του Σεπτέμβρη, δηλαδή τις ημερομηνίες 11-13 του μήνα.

Το Camping και για φέτος είναι το Camping Nicolas 1, στην Παλαιά Επίδαυρο, μόλις 1,5 χλμ. από το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.
Όπως συνήθως, θα οργανωθούν τοπικές εκδρομές και οι γνώριμοι διαγωνισμοί: μοτοπαιχνίδια, καλλιστεία και ο κλασικός - 26ος - διαγωνισμός Melody Pipes.

Στην παραλία λίγο πιο κάτω, βρίσκεται και η Βυθισμένη Πολιτεία και η λέσχη προτρέπει αυτούς που θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση να πάρουν μαζί τους μάσκες!

Δείτε εδώ την επίσημη σελίδα της 32ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Κλασικής Μοτοσικλέτας στο Facebook.